Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynaklarım sağlamdır. Öyle herkes benim gibi Transfer İstihbarat Şefi olamaz.1.5 mi![]()
Asıl Diagne gitsin. Andone sezonu mu kapattı niye gönderiyoruz. Onuda anlamadım. Birde parasını odeyecegiz12 yabancı iyi olur toplamda.Fazlasına gerek yok.Diagne dönuyorsa andone gidebilir.
Asıl Diagne gitsin. Andone sezonu mu kapattı niye gönderiyoruz. Onuda anlamadım. Birde parasını odeyecegiz
Talihsiz bi yorum 2 forvetli oynarsak ne yapacagiz peki?andone kalsın bana kalırsa ama diagne dönecekse 3 forveti ne yapalım ? zaten 1 tanesi oynayacak.
Diagneyi öyle böyle kiralamak veya satmak lazım. Iyice tımarhaneye döndü takım birde arda gelir. Tam sirke döner takimandone kalsın bana kalırsa ama diagne dönecekse 3 forveti ne yapalım ? zaten 1 tanesi oynayacak.
haziran 2020de sözleşmesi bitiyo,geçen yaz vermedi şerefsizler bize
Bunlarla mahalle kavgasına gidilir. Dayak yiyip geri donerizEmre Mor Belhanda Arda
Cagne
Arızasaray
Bugun altyapi macina bakayim dedim 5 dk izledim atalay dotunden nefes alir gibiydi bu aralar cok sert konusuyorum topcularimiz hakkinda ama bu çocuktan olmazBize yerli oyuncu da lazim. Kaan Ayhan icin en az 8-9m talep ederler yani gecelim. Mert Cetin'i Roma'ya gitmeden once alacaktik simdi kiralamaya gerek yok.
Simdi stoper'e bonservis'li oyuncu almak dogru olmaz, tecrubeli birini yarim sezon kiralamaliyiz, nasil olsa gelecek sezon Luyindama geri donecek ve Ozornwafor da belki takim'da sans bulur. Alt yapidan Isik Kaan Arslan'in gelecek sezon A Takim'da yer alacagini dusunuyorum. Emin Bayram da yavas yavas kendini hazirliyor.
Atalay Babacan 19 yasinda, artik A Takim'da sans bulmali.
Mert Hakan ile gelecek ay ön anlasma yapmaliyiz, Seri sezon sonu Fulham'a dondugunde yerini onceden doldurmus oluruz.
Emre Kilinc'i begendigimi soyleyemem ama eger o da sezon sonu gelecekse rotasyonda oynar, ilk 11 icin yetersiz benim gozumde.
Stoper: Luyindama(25), Marcao(23), Ozornwafor(20), Isik Kaan Arslan(18), Emin Bayram(16)
Orta saha: Emre Akbaba(27), Mert Hakan(25), Taylan(24), Atalay Babacan(19)
Feghouli Belhanda bu takimin atar damarıdır. Hiçbir yere gitmiyorlar.Tamam Onyekuru Saracchi filan çok iyi transferler de daha kadroda çok sıkıntı var orta sahamız sıkıntı stoper gerekiyor sağ bek soru işareti Belhanda&Feghouli ikilisi ile artık yollarımızı ayırmamız gerekiyor
Ocak transfer dönemi için çok ümitli değilim açıkçası