Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12 yabancı iyi olur toplamda.Fazlasına gerek yok.Diagne dönuyorsa andone gidebilir.

Defans hattını Ozan - Kaan'dan, orta sahayı Emre ve Mert Hakan'dan oluşturabilseydik baya bir yabancı kontenjanı açılırdı. Bir daha federasyon yabancı sınırı falan konuşmazdı.

Tamam güldük eğlendik goygoy yapıyoruz ama Arda cidden gelirse boykot başlatmak lazım. Bu ne abi Galatasaray forması bu kadar ucuz mu?

Bize yerli oyuncu da lazim. Kaan Ayhan icin en az 8-9m talep ederler yani gecelim. Mert Cetin'i Roma'ya gitmeden once alacaktik simdi kiralamaya gerek yok.

Simdi stoper'e bonservis'li oyuncu almak dogru olmaz, tecrubeli birini yarim sezon kiralamaliyiz, nasil olsa gelecek sezon Luyindama geri donecek ve Ozornwafor da belki takim'da sans bulur. Alt yapidan Isik Kaan Arslan'in gelecek sezon A Takim'da yer alacagini dusunuyorum. Emin Bayram da yavas yavas kendini hazirliyor.

Atalay Babacan 19 yasinda, artik A Takim'da sans bulmali.

Mert Hakan ile gelecek ay ön anlasma yapmaliyiz, Seri sezon sonu Fulham'a dondugunde yerini onceden doldurmus oluruz.

Emre Kilinc'i begendigimi soyleyemem ama eger o da sezon sonu gelecekse rotasyonda oynar, ilk 11 icin yetersiz benim gozumde.

Stoper: Luyindama(25), Marcao(23), Ozornwafor(20), Isik Kaan Arslan(18), Emin Bayram(16)

Orta saha: Emre Akbaba(27), Mert Hakan(25), Taylan(24), Atalay Babacan(19)

Elinde onyekuru falcao varsa hucum edersin de orta uclu herseyden onemli deplasman fobisi dedigimiz sey bu orta uclu oraya koyacagin uc adamda kopek gibi kosacak bu kadar basit

Biri belli lemina ya diger ikisi? orayi cozemezsek kimi alirsan al bi bok olmaz bu takimdan on uclu belli onyekuru falcao feghouli babelde yedek diyelim

geride belli az cok bir stopere tamam

orta gobek oraya iki tane adami cuk oturtalim ligi otture otture sampiyon oluruz karavana atarsak sansimiz yok

Bize yerli oyuncu da lazim. Kaan Ayhan icin en az 8-9m talep ederler yani gecelim. Mert Cetin'i Roma'ya gitmeden once alacaktik simdi kiralamaya gerek yok.

Simdi stoper'e bonservis'li oyuncu almak dogru olmaz, tecrubeli birini yarim sezon kiralamaliyiz, nasil olsa gelecek sezon Luyindama geri donecek ve Ozornwafor da belki takim'da sans bulur. Alt yapidan Isik Kaan Arslan'in gelecek sezon A Takim'da yer alacagini dusunuyorum. Emin Bayram da yavas yavas kendini hazirliyor.

Atalay Babacan 19 yasinda, artik A Takim'da sans bulmali.

Mert Hakan ile gelecek ay ön anlasma yapmaliyiz, Seri sezon sonu Fulham'a dondugunde yerini onceden doldurmus oluruz.

Emre Kilinc'i begendigimi soyleyemem ama eger o da sezon sonu gelecekse rotasyonda oynar, ilk 11 icin yetersiz benim gozumde.

Stoper: Luyindama(25), Marcao(23), Ozornwafor(20), Isik Kaan Arslan(18), Emin Bayram(16)

Orta saha: Emre Akbaba(27), Mert Hakan(25), Taylan(24), Atalay Babacan(19)
Bugun altyapi macina bakayim dedim 5 dk izledim atalay dotunden nefes alir gibiydi bu aralar cok sert konusuyorum topcularimiz hakkinda ama bu çocuktan olmaz

Tamam Onyekuru Saracchi filan çok iyi transferler de daha kadroda çok sıkıntı var orta sahamız sıkıntı stoper gerekiyor sağ bek soru işareti Belhanda&Feghouli ikilisi ile artık yollarımızı ayırmamız gerekiyor

Ocak transfer dönemi için çok ümitli değilim açıkçası
Feghouli Belhanda bu takimin atar damarıdır. Hiçbir yere gitmiyorlar.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt