Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
Adam başakşehir resimlerini kaldırdı yahu geliyor işteArda gelmez, halen anlamadınız.. Bosverin bu haberleri ve postları. Konuşmaya bile değmez.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam başakşehir resimlerini kaldırdı yahu geliyor işteArda gelmez, halen anlamadınız.. Bosverin bu haberleri ve postları. Konuşmaya bile değmez.
DuruyoAdam başakşehir resimlerini kaldırdı yahu geliyor işte
Şu yönden bak fener ve besiktaş'a gitmedi. Galatasaray'a saygısızlık yapmadı.yorulduk be.
ayrıca bu olay benim gözümde Arda’yı değil, Terim’i bitirir.
Kendine yapılan ayıbı affettin diyelim. Bu adam Galatasaray’a da ayıp etti. 2011 de kaçar gibi gitti, komik dedi, fenerliler ile bir oldu. Şampiyonluk rakibimize gitti.
Kendisi zaten bitmiş. Futbol olarak da bitmiş. Daha bitemez gözümüzde. Ama bu işi kişisel ego tatmin seviyesine indirgiyorsak o zaman ben niye destekleyeyim.
O zaman PARA KAZANAN > Taraftar oluyor.
Eşitlik bozuluyor.
Twitter kapak resmi ve başakşehir yazısını sildi.Duruyo
İlk maç da küfürü yer stat da. Taraftar bu transfere karşı. Hem sportif hem ethic/ahlak açıdan.Adam başakşehir resimlerini kaldırdı yahu geliyor işte
Ghetto çocuğu gel de bizim Kalpleri fethet
bunlar detay esas konumuza gelirsekyorulduk be.
ayrıca bu olay benim gözümde Arda’yı değil, Terim’i bitirir.
Kendine yapılan ayıbı affettin diyelim. Bu adam Galatasaray’a da ayıp etti. 2011 de kaçar gibi gitti, komik dedi, fenerliler ile bir oldu. Şampiyonluk rakibimize gitti.
Kendisi zaten bitmiş. Futbol olarak da bitmiş. Daha bitemez gözümüzde. Ama bu işi kişisel ego tatmin seviyesine indirgiyorsak o zaman ben niye destekleyeyim.
O zaman PARA KAZANAN > Taraftar oluyor.
Eşitlik bozuluyor.
Abisi, daha küçüktü o zamanlar...şimdi büyüdü.Bu nasıl fizik lan. Bugs bunny fiziği var adamda
kim kime ayıp etmiyor renktaş evimize karı almıyoruz duygusal olarak içimizde eksik kalanların hayalini yaşamak istiyoruz sadece
Gözlemlediğim kadarıyla taraftarın büyük çoğunluğu istiyor, destek mesajları yaģıyor sosyal medyada. Fatih Terim kabul etmiş zaten daha ötesi yok. Ultraslan'da sonuna kadar Fatih Terim'in arkasında olduğu için ıslıklama olmayacaktır. Dargın olanlar ise arda 1-2 maç kazandırırsa tekrardan sevmeye başlayacaklardır.İlk maç da küfürü yer stat da. Taragtar bu transfer karşı. Hem sportif hem ethic/ahlak açıdan.
Belki başka bir takıma gidiyor olabilir.
Niye istiyorlar ki....hadi Atletico zaman sonrası gelse anlardım...Gözlemlediğim kadarıyla taraftarın büyük çoğunluğu istiyor, destek mesajları yaģıyor sosyal medyada. Fatih Terim kabul etmiş zaten daha ötesi yok. Ultraslan'da sonuna kadar Fatih Terim'in arkasında olduğu için ıslıklama olmayacaktır. Dargın olanlar ise arda 1-2 maç kazandırırsa tekrardan sevmeye başlayacaklardır.
Bu döngü futbolda hiç değişmedi.
Welcome to Turkey
Bir el öpme ile kontrat alma...
Lan herif bittik işte, onu vazgeçtim şerefsizlik yaptı.
Evet sportif anlamda benimde büyük endişelerim var. Nasıl toplayacak kafamda büyük soru işareti. Ocak ayında sıkı idman yese bir nebze 3-4 maçta etki eder.Niye istiyorlar ki....hadi Atletico zaman sonrası gelse anlardım...
Sportif Kalite > Ahlak derdim, ama Arda bitmiş okey e dönüyor.
Sırf duygusallık transfer ise, Terim hemen bugün istifasini sunsun!!!