Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koca kulüp Fatih hocanın çiftliği olmuş. Yok mu bu hocaya engel koyacak başkan veya sportif direktör. Yarın bir gün emre belözoğlunu da çağırır kulübe. Siz de hocanın bildiği vardır diye ötersiniz.

Ghetto çocuğu gel de bizim Kalpleri fethet

Eto'o hayranı HA

Not: Jesse değil

yorulduk be.

ayrıca bu olay benim gözümde Arda’yı değil, Terim’i bitirir.

Kendine yapılan ayıbı affettin diyelim. Bu adam Galatasaray’a da ayıp etti. 2011 de kaçar gibi gitti, komik dedi, fenerliler ile bir oldu. Şampiyonluk rakibimize gitti.

Kendisi zaten bitmiş. Futbol olarak da bitmiş. Daha bitemez gözümüzde. Ama bu işi kişisel ego tatmin seviyesine indirgiyorsak o zaman ben niye destekleyeyim.

O zaman PARA KAZANAN > Taraftar oluyor.

Eşitlik bozuluyor.
Şu yönden bak fener ve besiktaş'a gitmedi. Galatasaray'a saygısızlık yapmadı.
Fatih Terim ile kavgalı olduğu dönemde Galatasaray'a dönmek istedi haliyle gelemedi. Başakşehir bizim için bir rakip bile değil 3-5 senelik oluşum.

Ben olaya çok abartılı bakamıyorum. Hayatımızda neler oluyo şu onların yanında çok ufak bir boyut. He ayrıca emre ve burak gibi değil hakkını yemeyelim, Galatasaraylıyım dedi başından beri.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yorulduk be.

ayrıca bu olay benim gözümde Arda’yı değil, Terim’i bitirir.

Kendine yapılan ayıbı affettin diyelim. Bu adam Galatasaray’a da ayıp etti. 2011 de kaçar gibi gitti, komik dedi, fenerliler ile bir oldu. Şampiyonluk rakibimize gitti.

Kendisi zaten bitmiş. Futbol olarak da bitmiş. Daha bitemez gözümüzde. Ama bu işi kişisel ego tatmin seviyesine indirgiyorsak o zaman ben niye destekleyeyim.

O zaman PARA KAZANAN > Taraftar oluyor.

Eşitlik bozuluyor.
bunlar detay esas konumuza gelirsek
palavereden uzak duralım senin GS yi takip etmemen desteklememen söz konusu değil

932DE120-ADDC-4B26-8918-52FB849DFB42.webp

Umarım gelir noktasına geldim ya, zaten keyif almıyordum hiçbir maçtan güzel bir ara daha olur. Ben ilk yarı sonlarına doğru izlemeyi bırakınca 2 kere şampiyon oldu bu takım, belki yine dönüp şampiyon oluruz.

kim kime ayıp etmiyor renktaş evimize karı almıyoruz duygusal olarak içimizde eksik kalanların hayalini yaşamak istiyoruz sadece

içimizde eksik kalan hayallerde bu şahıs yok. gelirse futbola dair bir hayalim de getiren şahıs ve kendisi gidene kadar olmaz.

hayallerde yaşıyor bazıları diyebiliriz bu da yanlış olmaz lakin başlarım futboluna demenin keyifli olacağı hususunda mutabık kalabileceğimize inancım tam böyle bir durum gerçekleşirse.

biraz alkol
biraz ilkel dürtülerimizi tatmin edeceğimiz faaliyetler
biraz kültür sanat, spor derken

daha keyifli olabilir mi ha ne dersin?

İlk maç da küfürü yer stat da. Taragtar bu transfer karşı. Hem sportif hem ethic/ahlak açıdan.

Belki başka bir takıma gidiyor olabilir.
Gözlemlediğim kadarıyla taraftarın büyük çoğunluğu istiyor, destek mesajları yaģıyor sosyal medyada. Fatih Terim kabul etmiş zaten daha ötesi yok. Ultraslan'da sonuna kadar Fatih Terim'in arkasında olduğu için ıslıklama olmayacaktır. Dargın olanlar ise arda 1-2 maç kazandırırsa tekrardan sevmeye başlayacaklardır.

Bu döngü futbolda hiç değişmedi.

Gözlemlediğim kadarıyla taraftarın büyük çoğunluğu istiyor, destek mesajları yaģıyor sosyal medyada. Fatih Terim kabul etmiş zaten daha ötesi yok. Ultraslan'da sonuna kadar Fatih Terim'in arkasında olduğu için ıslıklama olmayacaktır. Dargın olanlar ise arda 1-2 maç kazandırırsa tekrardan sevmeye başlayacaklardır.

Bu döngü futbolda hiç değişmedi.

Niye istiyorlar ki....hadi Atletico zaman sonrası gelse anlardım...

Sportif Kalite > Ahlak derdim, ama Arda bitmiş okey e dönüyor.

Sırf duygusallık transfer ise, Terim hemen bugün istifasini sunsun!!!

Niye istiyorlar ki....hadi Atletico zaman sonrası gelse anlardım...

Sportif Kalite > Ahlak derdim, ama Arda bitmiş okey e dönüyor.

Sırf duygusallık transfer ise, Terim hemen bugün istifasini sunsun!!!
Evet sportif anlamda benimde büyük endişelerim var. Nasıl toplayacak kafamda büyük soru işareti. Ocak ayında sıkı idman yese bir nebze 3-4 maçta etki eder.

Milli Takım mevzuları yüzünden Fatih Terim'i bile zar zor sindirdirdi bünyem, Arda Turan'ın gelişiyle hoca kendini de bitirir benim için. He "sen kimsin lan dy" da denebilir tabii ki ama forum burası. Ki bu yazdığım şeyin taraftarın belli bir kısmını da yansıttığını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt