Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel & Feghouli ikilisini göndermemiz gerekiyor ki Onyekuru ve Bruma için yer açabilelim

Ama dediğin gibi eğer Fatih Terim gerçekten şampiyonluk yarışına çıkacaksa 2. yarıda doğrudan sağ kanat olarak Sekidika'ya güvenmez belki de STSL'de bir takıma kiralayacağız sene sonuna kadar

Belkide Belhanda gönderip Feg ortaya çekicek Emre Akbaba ile kullanacak. Bilemiyorum netleşir yakında

10 numaradan vazgeçip Onyekuru-Feghouli-Bruma yapalım.

Jesse ve Juan C. videolardan izledim de iş yapma potansiyelleri var. Garry de Paok’tan geldiğinde herkes burun kıvırmıştı. Bizde hem önemli işler yaptı hemde 11 milyon dolara satmıştık.

Orta sahaya gelirsek eğer. Ön liberoya defansif yönü kuvvetli ve pasör birini bulabilirsek Seri kalsın derim. Bir kardeşimiz Mendy demişti. Cuk oturur.
—————Mendy—————
——-Lemina———Seri———
Tande mi çok iş yapar. Seri olmasa Lemina o bölgeye kaydırılıp yerine Juan C. kardeşimiz transfer edilebilir.

Gideceklere bakarsak eğer.Mariano,Naga,Nzonzi,Belhanda,Babel,Andone kesinlikle bir kısmı fesh edilip bir kısmı da makul bir ücrete satılmalı. Özellikle Babel denen gamsız derhal gönderilmeli.

Son olarak forum kuşlarla dolmuş. Alayına şampiyon Galatasaray yazdıracağız.

1577396483366.webp

zelden ve burdan çok sorulduğu için en iyisi bu başlığa yazayım.
gerçekten ama gerçekten bilgim yok.
ben de soruyorum ama henüz net bir şey diyen yok.
bekleyip göreceğiz...
bu işin duyum kısmı, ne düşündüğüme gelince;
gelmesini istemeyen biriyim.
diğer taraftan üstüne konuştuğumuz adamın galatasaraylılığını en azından ben sorgulamam.
biz nasıl maça gitmek için heycanlanıyorsak, o da tekrar formayı giymek için heycanlanıyordur.
bir sürü hatası var, bence çıkıp sağlam bir özür dilemesi gerekiyor.
zaten hocanın elini öptü, ki aslında en büyük yanlışı ona yapmıştı.
ben genel olarak içinde kin tutan biri değilimdir, ki eşim de en çok bu konuda eleştirir:)
yani kendisine kin duymuyorum, gelmesini istemem, gelirse alkışlamam ama yuhalamam da...
yani ismi bizimle anılınca öyle öfke patlaması yaşamıyorum ama yaşayanlara da saygım var çünkü herkes affedici olmak zorunda değil.
ayrıca taraftarın genel hissiyatını bildiği halde hoca gelsin diyorsa, o da hocanın sorunudur.
bence canınızı sıkmayın, çünkü her şey olacağına varıyor.

26 Aralık 2019 21:28 · gurrpegi

Dortmund'da genc kavruk bir yetenek var Sancho isminde bence gelirse Terim adam eder .

zelden ve burdan çok sorulduğu için en iyisi bu başlığa yazayım.
gerçekten ama gerçekten bilgim yok.
ben de soruyorum ama henüz net bir şey diyen yok.
bekleyip göreceğiz...
bu işin duyum kısmı, ne düşündüğüme gelince;
gelmesini istemeyen biriyim.
diğer taraftan üstüne konuştuğumuz adamın galatasaraylılığını en azından ben sorgulamam.
biz nasıl maça gitmek için heycanlanıyorsak, o da tekrar formayı giymek için heycanlanıyordur.
bir sürü hatası var, bence çıkıp sağlam bir özür dilemesi gerekiyor.
zaten hocanın elini öptü, ki aslında en büyük yanlışı ona yapmıştı.
ben genel olarak içinde kin tutan biri değilimdir, ki eşim de en çok bu konuda eleştirir:)
yani kendisine kin duymuyorum, gelmesini istemem, gelirse alkışlamam ama yuhalamam da...
yani ismi bizimle anılınca öyle öfke patlaması yaşamıyorum ama yaşayanlara da saygım var çünkü herkes affedici olmak zorunda değil.
ayrıca taraftarın genel hissiyatını bildiği halde hoca gelsin diyorsa, o da hocanın sorunudur.
bence canınızı sıkmayın, çünkü her şey olacağına varıyor.

26 Aralık 2019 21:28 · gurrpegi
Bize ne kardes gurrpeginin düşüncelerinden duyum yoksa bos yapmasin

PSV Van bommeli sepetledi yeni hoca gelene kadar oyuncu satma veya kiralama işlerine girmezler herkes biz gibi yolunacak kaz ve keriz değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt