Mert Akman
10 Numara!
Napıyoruz dünya 100 metre yarışlarına hazırlayacaz heralde 2.yarıda takımı.Bruma,Kuru,Jesse.Kuru ve Jesse yeterli.Orta saha pamuk helva gibi oraya 2 tane adam lazım en az.Marcao yu dehleyip stoperede 2 adam lazım.
olay ne puki
Bu paralı itlerin işidir, bu sene sosyal medyada her yerdeler. İyi algı kasıyorlar. Ama şu olay tam mallık.o kadar saçma sapan bir şey ki ben yazmaya üşenip utanıyorum. by Rap, Son gülen iyi güler yazmış şampiyonluk için, çıkmış onu terörist başına bağlamaya çalışıyorlar nasıl bir numunelik bunlar anlamak zor.
kagni gibi takim oldugumuz icin ne kadar hizli adam varsa doldurmamiz lazim. artik bunun dönüsü yok. seneye orta yolunu buluruzİki kanadın da sprinter olmasına gerek yok sonuçta Anadolu takımları gibi kontra-atak futbolu oynamayacağız. Bir tane kanadın o özellikte olması yeterli. Diğer kanat da şutör birisi olmalı.
Aşşırı yavaş olduğumuz konusunda katılıyorum ama takıma beyin de gerekli. Feg bence sezon sonuna kadar idare etmeli sağ kanatta. Yazın postalarız.kagni gibi takim oldugumuz icin ne kadar hizli adam varsa doldurmamiz lazim. artik bunun dönüsü yok. seneye orta yolunu buluruz
İki kanadın da sprinter olmasına gerek yok sonuçta Anadolu takımları gibi kontra-atak futbolu oynamayacağız. Bir tane kanadın o özellikte olması yeterli. Diğer kanat da şutör birisi olmalı.
Sağ kanatta mıAşşırı yavaş olduğumuz konusunda katılıyorum ama takıma beyin de gerekli. Feg bence sezon sonuna kadar idare etmeli sağ kanatta. Yazın postalarız.
Aşşırı yavaş olduğumuz konusunda katılıyorum ama takıma beyin de gerekli. Feg bence sezon sonuna kadar idare etmeli sağ kanatta. Yazın postalarız.
Bence toparlanıyor yavaş yavaş. İkinci yarılarda açılıyor çok garip bir adam. Bu zamana kadar ilk yarılarda yatıp ikinci yarılarda oynayan bir adam görmemiştim. Genelde tersi olurdu.Sağ kanatta mı![]()
Forvet arkası da olabilir ama 10 numaraya transfer yapılacak haberleri vardı. Ben iki kanadın da aynı özellikte oyunculardan oluşmasını doğru bulmuyorum.feghouli kanat olarak sahaya çıktığı maçlarda kanattan ziyade ortada takılıyor, sürekli içeri kaçıyor.
bence bu hali ile kanatta verim vermesi zor. belki ofansif orta sahada işe yarayabilir.
Renktaş iyi de bu saydığın adamlar all-around adamlar. Yani sadece hızlı değil aynı zamanda zeki ve şutörler. Bizim ligde bu tarz bir oyuncuyu göremezsin. Ya Onyekuru, Garry tarzı olur ya da Podolski, Feghouli gibi.Bir de bu var iki kanadın da sprinter oyunculardan olmaması gerekiyor yalanı
Bayern'in bundan haberi var mı ? Coman & Gnaby ikilisi ile oynuyor adamlar yetmiyor A.Davies'i sol bek yapıp hızından faydalanıyorlar. Millet dikine gidebilen çalım atıp rakibi eksiltebilen kanat oyuncusu arar biz de 2 kanatta sprinter adam olmasına gerek yok diyoruz ...
Forvet arkası da olabilir ama 10 numaraya transfer yapılacak haberleri vardı. Ben iki kanadın da aynı özellikte oyunculardan oluşmasını doğru bulmuyorum.
makan nerelerdesin yigenimCumleten SA
Eyy gsc ailesi
makan nerelerdesin yigenim
hak etmişsen basmıştır be makanUgur iz, mihlan butonuna basmisti burkan reis.