Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napıyoruz dünya 100 metre yarışlarına hazırlayacaz heralde 2.yarıda takımı.Bruma,Kuru,Jesse.Kuru ve Jesse yeterli.Orta saha pamuk helva gibi oraya 2 tane adam lazım en az.Marcao yu dehleyip stoperede 2 adam lazım.

o kadar saçma sapan bir şey ki ben yazmaya üşenip utanıyorum. by Rap, Son gülen iyi güler yazmış şampiyonluk için, çıkmış onu terörist başına bağlamaya çalışıyorlar nasıl bir numunelik bunlar anlamak zor.

İki kanadın da sprinter olmasına gerek yok sonuçta Anadolu takımları gibi kontra-atak futbolu oynamayacağız. Bir tane kanadın o özellikte olması yeterli. Diğer kanat da şutör birisi olmalı.

o kadar saçma sapan bir şey ki ben yazmaya üşenip utanıyorum. by Rap, Son gülen iyi güler yazmış şampiyonluk için, çıkmış onu terörist başına bağlamaya çalışıyorlar nasıl bir numunelik bunlar anlamak zor.
Bu paralı itlerin işidir, bu sene sosyal medyada her yerdeler. İyi algı kasıyorlar. Ama şu olay tam mallık.

İki kanadın da sprinter olmasına gerek yok sonuçta Anadolu takımları gibi kontra-atak futbolu oynamayacağız. Bir tane kanadın o özellikte olması yeterli. Diğer kanat da şutör birisi olmalı.
kagni gibi takim oldugumuz icin ne kadar hizli adam varsa doldurmamiz lazim. artik bunun dönüsü yok. seneye orta yolunu buluruz

o tamam ama yedeğe de bir sprinter lazım, Onyekuru patlarsa yine sıkıntı yaşarız. Bu modelin yerlisini bulmak da zor Mor'u da gönderiyorlar. Tabi bunu yedekte tutabilmek için Ömer Bayram ya da daima bir yerli hep sahada olacak.

Aşşırı yavaş olduğumuz konusunda katılıyorum ama takıma beyin de gerekli. Feg bence sezon sonuna kadar idare etmeli sağ kanatta. Yazın postalarız.

feghouli kanat olarak sahaya çıktığı maçlarda kanattan ziyade ortada takılıyor, sürekli içeri kaçıyor.

bence bu hali ile kanatta verim vermesi zor. belki ofansif orta sahada işe yarayabilir.

feghouli kanat olarak sahaya çıktığı maçlarda kanattan ziyade ortada takılıyor, sürekli içeri kaçıyor.

bence bu hali ile kanatta verim vermesi zor. belki ofansif orta sahada işe yarayabilir.
Forvet arkası da olabilir ama 10 numaraya transfer yapılacak haberleri vardı. Ben iki kanadın da aynı özellikte oyunculardan oluşmasını doğru bulmuyorum.

Bir de bu var iki kanadın da sprinter oyunculardan olmaması gerekiyor yalanı

Bayern'in bundan haberi var mı ? Coman & Gnaby ikilisi ile oynuyor adamlar yetmiyor A.Davies'i sol bek yapıp hızından faydalanıyorlar. Millet dikine gidebilen çalım atıp rakibi eksiltebilen kanat oyuncusu arar biz de 2 kanatta sprinter adam olmasına gerek yok diyoruz ...

Bir de bu var iki kanadın da sprinter oyunculardan olmaması gerekiyor yalanı

Bayern'in bundan haberi var mı ? Coman & Gnaby ikilisi ile oynuyor adamlar yetmiyor A.Davies'i sol bek yapıp hızından faydalanıyorlar. Millet dikine gidebilen çalım atıp rakibi eksiltebilen kanat oyuncusu arar biz de 2 kanatta sprinter adam olmasına gerek yok diyoruz ...
Renktaş iyi de bu saydığın adamlar all-around adamlar. Yani sadece hızlı değil aynı zamanda zeki ve şutörler. Bizim ligde bu tarz bir oyuncuyu göremezsin. Ya Onyekuru, Garry tarzı olur ya da Podolski, Feghouli gibi.

Forvet arkası da olabilir ama 10 numaraya transfer yapılacak haberleri vardı. Ben iki kanadın da aynı özellikte oyunculardan oluşmasını doğru bulmuyorum.

doğru oyuncular olursa işler o düzen.

onyekuru skorer bir oyuncu. müthiş patlayıcı ama driblingi zayıf, adam eksiltme özelliği pek iyi değil.

ters kanada yine atlet olan ama biraz daha asiste yönelik oynayan driblingçi ve çalımcı birini bulursak iyi bir ikili olur.

rodrigues ve onyekuru ile denediğimizde verim alamadık ama rodrigues hızı haricinde pek çok yönden zayıftı ve biz onu solda, onyekuru'yu sağda oynatıyorduk ilk başlarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt