Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.201
- 72.815
- 5.188
Acaba?Bu adamlar bir sürü maaş ister. Trabzon veremez o parayı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acaba?Bu adamlar bir sürü maaş ister. Trabzon veremez o parayı.
Sağ açık için ilk olarak M.City Riyad mahrez tam bizlik olmazsa G. Bale olabilir takımında yedek kalıyor Ki Di maria da opsiyon olabilir. Sağ açık için İnaki Williams cuk diye oturur diğer seçenek barcelonada dembele sakat falan ama Terim le çoşabilir birde orta saha veratti yedek kalıyor ve pogba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
suratlara bak bi tane mutlu olan yok
Hoff alıp yollamış niye ki acaba![]()
Filip Stojilkovic - Player profile 25/26
Filip Stojilkovic, 26, from Switzerland ➤ Pisa Sporting Club, since 2025 ➤ Centre-Forward ➤ Market value: €3.00m ➤ * 04/01/2000 in Zollikon, Switzerlandwww.transfermarkt.com
@Semih Ağlar
Suratlarını sieveyim onlarınsuratlara bak bi tane mutlu olan yok
yabancilarin hepsi yan yana oturmus. türk statüsünde oynayanlardan sadece yabanci dil bilenler aralarina karismis ( mor, durmaz, bayram). diger türkler ise birlikte oturuyor.Suratlarını sieveyim onların
Takım diye bişey yok yaniyabancilarin hepsi yan yana oturmus. türk statüsünde oynayanlardan sadece yabanci dil bilenler aralarina karismis ( mor, durmaz, bayram). diger türkler ise birlikte oturuyor.
maalesefTakım diye bişey yok yani
@Ozan Puki terim'in forma verdikleri bir tarafta, forma vermedikleri diger tarafta oturuyor. adem büyük ve taylan antalyali gibi türkler bu kadar kamplasmaya ragmen yine hainlik etmeyip sahada mücadele ediyor en azindan. takim diye bir sey yok.yabancilarin hepsi yan yana oturmus. türk statüsünde oynayanlardan sadece yabanci dil bilenler aralarina karismis ( mor, durmaz, bayram). diger türkler ise birlikte oturuyor.
Bir lig aşağıya dustuklerinde havan gibi istemiştim 10-12 arasina çok rahat alirdik o zamanlar. Ben hayatımda onun gibi defanstan top alıp 5 saniyede karşı kalede pozisyon sonlandıran herif görmedim daha önce. Dünyayı tarayıp benzer özellikte bir velet bulup 5 sene kafamiz rahat ederizAdama traore hayvan gibi tutabilene ask olsun
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ÇOCUK ÇOK TEMİZ OFANSİF ORTASAHA OYNUYOR SAT BELHANDA+FEG AL BU İKİSİNİ
UZUN BOYLU KANAT FORVETLERÜN HASTASIYIZ. SOLA AT EMRE KILINÇLA SARACCHİYİ ORTA BOMBALA