Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama traore hayvan gibi tutabilene ask olsun

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EMy8xz1X0AANEF6
Son aksam yemeği

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sağ açık için ilk olarak M.City Riyad mahrez tam bizlik olmazsa G. Bale olabilir takımında yedek kalıyor Ki Di maria da opsiyon olabilir. Sağ açık için İnaki Williams cuk diye oturur diğer seçenek barcelonada dembele sakat falan ama Terim le çoşabilir birde orta saha veratti yedek kalıyor ve pogba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sağ açık için ilk olarak M.City Riyad mahrez tam bizlik olmazsa G. Bale olabilir takımında yedek kalıyor Ki Di maria da opsiyon olabilir. Sağ açık için İnaki Williams cuk diye oturur diğer seçenek barcelonada dembele sakat falan ama Terim le çoşabilir birde orta saha veratti yedek kalıyor ve pogba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

:)

yabancilarin hepsi yan yana oturmus. türk statüsünde oynayanlardan sadece yabanci dil bilenler aralarina karismis ( mor, durmaz, bayram). diger türkler ise birlikte oturuyor.
@Ozan Puki terim'in forma verdikleri bir tarafta, forma vermedikleri diger tarafta oturuyor. adem büyük ve taylan antalyali gibi türkler bu kadar kamplasmaya ragmen yine hainlik etmeyip sahada mücadele ediyor en azindan. takim diye bir sey yok.

Adama traore hayvan gibi tutabilene ask olsun

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir lig aşağıya dustuklerinde havan gibi istemiştim 10-12 arasina çok rahat alirdik o zamanlar. Ben hayatımda onun gibi defanstan top alıp 5 saniyede karşı kalede pozisyon sonlandıran herif görmedim daha önce. Dünyayı tarayıp benzer özellikte bir velet bulup 5 sene kafamiz rahat ederiz

Şampiyonluk maçı dk 90 penaltı gol olsa şampiyonluk geliyor. Mevcut kadrodan kim için %100 atar dersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt