Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leminanin yanina agresif hareketli dmc lazim. Lemina her an patlayabilir birde o var. Donk gibi içi geçmiş adamdan yedek olmaz.

Lemina-- dmc----
-----Taylan
Kanatlarin hızlı olacak. Feghouli olmaz tabi ki ben beğenirdim. Benide delirtti pozisyonlarda

SERI lemina taylan özellikle deplasmanda zayıf kalır

Eskişehirspor'un bugünkü lig maçında Jesse Sekidika ne ilk11 de ne de kafilede bulunuyor.

Galatasaray'a transferi netlik kazanıyor.

@ArifSportTimes

Takım cuma günü toplanıyor sanırım. Bakalım kimler kadro dışı kalacak, geçen sene Eren Derdiyok ve Serdar Aziz’in kaldığı gibi. Nagatomo ayrılıyor diyorlar. Kendi gözlerimle görmeden inanmam.

Saracchi transferi henüz bitmedi diye biliyorum. Alman gazeteleri transferin bitmek üzere olduğunu yazmış olsa bile, KAP gelmeden transferi bitmiş sayamıyorum.

Aynı şekilde Onyekuru transferi çıkmaza girebilir. AS Monaco yeni hocasıyla hiç bir transfere onay vermez. Umarım bir aksilik çıkmaz, ancak ben öyle hemen açıklanacağını hiç ama hiç düşünmüyorum. Bruma için PSV kulübüne yoklama yapmak lazım. Onyekuru olmazsa Bruma gelmelidir. Her ne kadar PSV’de kötü durumda olsa bile, Terim’le yeniden yükselişe geçebilir.

Emre Akbaba hakkında özellikle twitter da bazı hesaplar gereksiz, manasız ve aptalca yorumlarda bulunmuş. Emre Akbaba Galatasaray kulübünde hiç bir maçta 10 üzerinden 7 bile oynayamamıştır. Hazır haldeyken de Emre’den faydalanamadık, şimdi hiç faydalanamayacağız. Umarım hoca bunun bilincindedir.

Çok fazla oyuncu lazım maalesef takıma. Çok da fazla oyuncu ile yollarımızı ayırmamız gerekiyor. Bazı oyuncularda elimiz kolumuz bağlı, hiç bir şey yapamıyoruz belli ki. Bu oyunculardan bir tanesi Feghouli. 5 yıllık sözleşme imzalandı. 2.5 yıllık sözleşmesi kaldı, toplamında 10 milyon euro gibi bir rakam alacak Galatasaray’dan. Ayrılması imkansız gibi.

Umarım her şey istediğimiz gibi olur.

Taylan oynamasın demiyorum ki ama ona güvenerek bir tane tavşan çıkaran oyuncu almazsak o zaman sıkıntı. Talisca Teixera bunlar hayal ama Ben Arfa boşta. Taylan Seri yerine oynayabilir, uzun vadeli yatırım o, sezonu kurtarmak adına Ben Arfa alınmalı.
Ben Arfa'ya gerek yok Sekidika gibi 100bin euroluk genç almak daha mantıklı Taylan'ın arkasına zaten sezon sonu Mert Hakan gelecek

Eskişehirspor Sekidika ya 1 hafta tatil vermiş "ailevi nedenlerden" dolayı.

Hepimiz biliyoruz ki bu "aile toplantısında" Albayrak'ın oldu ;)

Yoksa EL TURCO Barcelona'ya mi geri donuyor?

s-24bbd2a5245fcda83afb19903694d33b6e410c2f.webp

Sekidika nın Gol vuruşu söyledikleri kadar iyiyse muazzam olur.

Jesse - Henry ikisinde skorer kanatlar.... Gol yükünü kaldırırlar.

Dikine çok iyi ve güçlü gidiyor. Ben beğendim bu çocuğu babasından daha kaliteli olacak.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Top kontrolu ve saklamasi guzel geldi gozume. Fenerin forveti 2 gol atan baya iyiydi. Gecen haftada besiktasa 3 atmis. Cok iyi kosu yapiyor yikilmiyor. Tabi buyuyunce ne olur bilmem.

Bizim u 14 defansına gelirsem hepsi kazma. Kalecide büyük ihtimal torpillli

Top kontrolu ve saklamasi guzel geldi gozume. Fenerin forveti 2 gol atan baya iyiydi. Gecen haftada besiktasa 3 atmis. Cok iyi kosu yapiyor yikilmiyor. Tabi buyuyunce ne olur bilmem.

Bizim u 14 defansına gelirsem hepsi kazma. Kalecide büyük ihtimal torpillli
U 19 kalecisi iyi. evra ydı sanırım ismi.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt