Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün maç saatine kadar yapılan 11 lerde taylan ismi yoktu şimdi 10 numara transferine bile gerek yok taylan oynar deniyo ve bu 1 maçla oluyo :)
Şu takım içinde benim 11 de vardı. Hatta daha önce oynamalıydı da. Orayada transfer yapilsin ama önceliğimiz değil bana gore. Bir dmc lazim bu takima. Forvet muallak. Defans alinacak. Kaç transfer yapacağız belli degil

Şu takım içinde benim 11 de vardı. Hatta daha önce oynamalıydı da. Orayada transfer yapilsin ama önceliğimiz değil bana gore. Bir dmc lazim bu takima. Forvet muallak. Defans alinacak. Kaç transfer yapacağız belli degil
taylan şans bulsun faydalı olacaktır ancak bizim 10 numaraya ihtiyacımız var orası kesin,iki buçuk senedir 10 numaramız olmadan oynuyoruz daha nasıl öncelik olcak..

taylan şans bulsun faydalı olacaktır ancak bizim 10 numaraya ihtiyacımız var orası kesin,iki buçuk senedir 10 numaramız olmadan oynuyoruz daha nasıl öncelik olcak..
Anamızın liginde şu an lazım değil. Fiziken diri adamlar lazım orta sahada Eli belinde 10 no istemiyorum ben kosan 10 no varsa buyursun gelsin devre arası ama verimli olanı. Belhanda gibi apachi olmayacak. .2 kanadın fişek gibi olmalı.

Önce Belhandaya satalimda. Inşallah kanser olmayız bu nobette

Bu Jesse kesin oldu mu Fenerbahçe de araya girmiş yazanlar var muric ,rodrigez ve Mevlüt den sonra artık bu oyuncuya da salça olmalarina çok kızıyorum bizde yapalım bu şekilde piyasasini yükseltelim oyuncuların ellerinde kalsın adamlar kimi istesek teklif yapıyor onyekuruyu da istemişler bunlar Sivasli mert hakan ve emre kilinci i da isterler valla nasil şerefsiz takım bu FB

Anamızın liginde şu an lazım değil. Fiziken diri adamlar lazım orta sahada Eli belinde 10 no istemiyorum ben kosan 10 no varsa buyursun gelsin devre arası ama verimli olanı. Belhanda gibi apachi olmayacak. .2 kanadın fişek gibi olmalı.

Önce Belhandaya satalimda. Inşallah kanser olmayız bu nobette
aman koşan 10 numara demeyin şu belhanda satılsın ''koşan 10 numara,asistin asisti,şut pası tabirlerini'' hiç duymayalım istiyorum,takımı maestro gibi yönetecek,şut ve duran top tehditi olan o 2 fişek gibi kanadı oynatacak bir 10 numaraya ihtiyaç var(ayrıca rakibi ısıran,sert ve hızlı bir dmc ihtiyacımız var tabi ona katılıyorum)
ayrıca ligi küçümseyecek halimiz yok evimizde 5 dakikada 2 gol yiyiyoruz o yüzden sağlam hamleler yapmalıyız hata yapma lüksümüz yok..

Gazişehir malatya maçında öyle bir yavşak hakem var ki maçının.... Ti

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benitez-5s5gk2ok9fi0.jpg

Hayat neden olmasin...

River Plate, Radamel Falcao'yu transfer etmek istiyor. (TyC Sports)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt