Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda bizim maçtan sonra bilinmeyen bi sakatlık ile kadroya alınmamış.Bonservissiz ve uygun bi maaşla gelmiş bile.Hayırlı Olsun..

Şu an kendisini sevmesem de en mantıklı hamle Diagne'nin geri dönmesi olacak. Orada kadro dışı kalıp değer kaybedeceğine takıma monte etmemiz çok iyi olur. Zaten sağa sola verecek bonservisimiz de yok.

Onyekurunun az cok ne verecegi belli. Oyle Yada boyle kesinlikle alinmali... Arda turan ise selcukla iyi ikili olurlar, antreman sonrasi pasta keserler. Sabride gelsin, oda antremanlara nese katar. Ha birde Oz evlat semih kayada gelsin oda antreman sonrasi mangal falan yapar oyunculara. Yetmezse umut bulut, gokhan gonul ne bilim nekadar genc varsa hepsini alsinlar.

Ocakta Terim ortaligin a.. Sgaliba.. Hocaysa guveniyoruz, super transferlerle belki dunya sampiyonu oluruz

Belki kızacaksınız ama Kayseri'den Mensah'ı bedava alabiliyorsak alalım. Mensah-Lemina gayet enerjik ve hareketli iki orta saha olur.
mensahi ben cok isterim. ndiayenin beyinli hali.

he bu arada emre kilinc ile anlasmisiz. 1.5 mio bonservis ödemek istiyormusuz. YUH YANI YUH. 1.5mioyu emre + hakan icin yapmamiz gerek

2018-2019 sezonu. 15.hafta. Galatasaray ligin sonuncusuna karşı evinde 2-0 öne geçip, skorun 2-2'ye gelmesine engel olamadı.

2019-2020 sezonu. 15.hafta. Galatasaray ligin sonuncusuna karşı evinde 2-0 öne geçip, skorun 2-2'ye gelmesine engel olamadı.

Geçen sezon 15 maç 25 puan. Bu sezon 15 maç 24 puan. Son dakika golleri yemesek 30 puanla 2.ydik bu rezil oyuna rağme

bir yerde okudum.

ndiaye mensahdan iyi topçu
bence degil ya. ndiaye yi büyük maclarda oynatmadik gecen sezon mala bagladi diye. Adam enerjisini bosuna harcayip dururyordu. Mensah daha akilli oynayip + enerjisi var. seri - ndiaye karisimi birsey bana göre

---------------------Muslera-----------------------
----Linnes---Mert--Marcao---rodriugez
--------Lemina---Mensah---Taylan-----
------Skedika----Falcao---Onyekuru--

BU ligde kaleye her türlü akarız bu kadroyla. Onde basar bu takım ve orta sahaya çekilip topu kapıp direkt oyuna geçebiliriz. Kalite cok yüksek olmayabilir ama azimli bir takım oluruz

devre arasında sıfır transfer

yeni hoca ile yazın yaparız yapılanmayı

BU ligde kaleye her türlü akarız bu kadroyla. Onde basar bu takım ve orta sahaya çekilip topu kapıp direkt oyuna geçebiliriz. Kalite cok yüksek olmayabilir ama azimli bir takım oluruz
Şu takimda birtek normal zekasindan suphe ettigim marcaodan memnun degilim ama yapacak birsey yok

Belhandali, Feghli kadrodan iyi. Bir tek Sedika nasil bilmiyorum

Belhandali, Feghli kadrodan iyi. Bir tek Sedika nasil bilmiyorum
Paramız yok diye onu dedim. Eskişehirde oynuyor 14 maçta 8 gol 2 asist yaptı. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor çalım atabiliyor. Ucuza alırız. Maasida az olur 23 yaşında onyekuru ile hemşeri zararı olmaz. Daha iyisini alabilirsek birsey demem

falcao yönetime on numara önerdi ilk tercih bu

fatih terimin eskiden istediği isim ikinci tercihmiş

son tercih bons ödeyecek limit açılmazsa banega imiş

rodop demiş

kim bunlar yaw
falcao james veya QUINTERO demistir.
Terim Ben arfa istemistir
Banegayi belese verirler bence max 500k

devre arasında sıfır transfer

yeni hoca ile yazın yaparız yapılanmayı
tudor-un-neye-guldugu-belli-oldu_02a75.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt