Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.019
- 101.249
- 5.238
ADAMLIK! dersi verirler.arda turan fatih terim ikilisi gerçekten muhteşem bir fotoğraf ortaya çıkarır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ADAMLIK! dersi verirler.arda turan fatih terim ikilisi gerçekten muhteşem bir fotoğraf ortaya çıkarır
Seneye adem falcao muslera dışında hiçbiri kalmaz. Yarışı devre arası giderTakım, takım değil huzur evi mübarek...Ekli dosyayı görüntüle 67432
mensahi ben cok isterim. ndiayenin beyinli hali.Belki kızacaksınız ama Kayseri'den Mensah'ı bedava alabiliyorsak alalım. Mensah-Lemina gayet enerjik ve hareketli iki orta saha olur.
mensahi ben cok isterim. ndiayenin beyinli hali.
he bu arada emre kilinc ile anlasmisiz. 1.5 mio bonservis ödemek istiyormusuz. YUH YANI YUH. 1.5mioyu emre + hakan icin yapmamiz gerek
bence degil ya. ndiaye yi büyük maclarda oynatmadik gecen sezon mala bagladi diye. Adam enerjisini bosuna harcayip dururyordu. Mensah daha akilli oynayip + enerjisi var. seri - ndiaye karisimi birsey bana görendiaye mensahdan iyi topçu
Eskiden istesigi 10 numara ise Ben Arfa. Belki Brezilyali filandir. Alex Texeira filan olabilirfalcao yönetime on numara önerdi ilk tercih bu
fatih terimin eskiden istediği isim ikinci tercihmiş
son tercih bons ödeyecek limit açılmazsa banega imiş
rodop demiş
kim bunlar yaw
Şu takimda birtek normal zekasindan suphe ettigim marcaodan memnun degilim ama yapacak birsey yok---------------------Muslera-----------------------
----Linnes---Mert--Marcao---rodriugez
--------Lemina---Mensah---Taylan-----
------Skedika----Falcao---Onyekuru--
BU ligde kaleye her türlü akarız bu kadroyla. Onde basar bu takım ve orta sahaya çekilip topu kapıp direkt oyuna geçebiliriz. Kalite cok yüksek olmayabilir ama azimli bir takım oluruz
Belhandali, Feghli kadrodan iyi. Bir tek Sedika nasil bilmiyorum---------------------Muslera-----------------------
----Linnes---Mert--Marcao---rodriugez
--------Lemina---Mensah---Taylan-----
------Skedika----Falcao---Onyekuru--
BU ligde kaleye her türlü akarız bu kadroyla. Onde basar bu takım ve orta sahaya çekilip topu kapıp direkt oyuna geçebiliriz. Kalite cok yüksek olmayabilir ama azimli bir takım oluruz
Paramız yok diye onu dedim. Eskişehirde oynuyor 14 maçta 8 gol 2 asist yaptı. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor çalım atabiliyor. Ucuza alırız. Maasida az olur 23 yaşında onyekuru ile hemşeri zararı olmaz. Daha iyisini alabilirsek birsey dememBelhandali, Feghli kadrodan iyi. Bir tek Sedika nasil bilmiyorum
falcao james veya QUINTERO demistir.falcao yönetime on numara önerdi ilk tercih bu
fatih terimin eskiden istediği isim ikinci tercihmiş
son tercih bons ödeyecek limit açılmazsa banega imiş
rodop demiş
kim bunlar yaw
devre arasında sıfır transfer
yeni hoca ile yazın yaparız yapılanmayı