Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan bu sekidika sırp liginde ortasaha oynamış daha çok.baya da iyi oynamış.oyun zekası ve tekniği çok iyi.arapaslari etkileyici.calim yeteneği çeşitli.tek tip çalım atmiyo kiyasladiginiz rodrigues mali gibi.8 ve 10 numara oynar bu.defansa yardim ediyo denilmişti,daha önce ortasaha oynadığından öyle.ve çok iyi müdahaleleri var defansif anlamda

Lemina veya seri olmadığında ortasahanın ortasınaa çekmeyi deneyebiliriz sekidikayi.cok iyi top sürdüğünden rakip için zor bi oyuncu olur ve 2012 model melo gibi goller atar

Babele o kadar para vereceklerine şu Jesseyi 6 ay önce görmemişler mi Ozornwafora bile 300 bin euro verdiler

lan bu sekidika sırp liginde ortasaha oynamış daha çok.baya da iyi oynamış.oyun zekası ve tekniği çok iyi.arapaslari etkileyici.calim yeteneği çeşitli.tek tip çalım atmiyo kiyasladiginiz rodrigues mali gibi.8 ve 10 numara oynar bu.defansa yardim ediyo denilmişti,daha önce ortasaha oynadığından öyle.ve çok iyi müdahaleleri var defansif anlamda

Eskişehir'de ne işi var o zaman? 50 mioluk topçu anlatıyon sen burada.

@Ünsal Vardar
................................
1577749410630.webp

Benim okudugum Fatih Terim Arda'yi kesin istemiyor. Ayni kisi Falcao icin Temmuz ayinda kesin bitti, sadece Monaco'ya ne verecegimiz belli degil demisti. Fakat Arda kesin gelmeyecek demiyor, F. Terim kesinlikle istemiyor dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt