Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Foto her seyi aciklamis ustat yorma kendini açıklamalarlaMenajer tipinde bir arkadaşım ile muhabbet içindeyim.
Son gelişmeleri ve haberleri alınca sizler ile paylaşacağım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foto her seyi aciklamis ustat yorma kendini açıklamalarlaMenajer tipinde bir arkadaşım ile muhabbet içindeyim.
Adam kendini biliyormuş.Roman Yaremchuk (Gent): "Kulübüm benim için 20M€ istedi ama ben 20M€ etmem."
Alıştıra alıştıra soýluyor işte@AliNaciKucuk
: "Fatih Terim, Galatasaray'ın babası ve Arda'yı da evladı olarak görüyor. Bir babanın evladına sahip çıkması diyebiliriz. Saha içi katkısı değil. Arda, boş sözleşmeye imza atmak istediğini Galatasaray'a iletti." (FutbolArenaTV / Hattrick)
karar ver ulan
Kendim sildimMenajer tipinde bir arkadaşım ile muhabbet içindeyim.
@Keramettin TANRIVERDİ ile içimizde uktedir bu çocuk. Abi bi sekilde alabilirsek süper olurdu yavRoman Yaremchuk (Gent): "Kulübüm benim için 20M€ istedi ama ben 20M€ etmem."
nedenbizde selçuk için 10 milyon euro isteyelim
ohhAliNaciKucuk
: "Galatasaray yönetiminde Arda ile ilgili atılmış bir adım yok. Görüşler tamamen negatif yönde. Yönetim, 'Bizim gündemimizde Arda yok. Taylan gibi oyuncular var' diyor." (FutbolArenaTV / Hattrick)
ulan herif 50-50 de ilerliyor@AliNaciKucuk
: "Fatih Terim, Galatasaray'ın babası ve Arda'yı da evladı olarak görüyor. Bir babanın evladına sahip çıkması diyebiliriz. Saha içi katkısı değil. Arda, boş sözleşmeye imza atmak istediğini Galatasaray'a iletti." (FutbolArenaTV / Hattrick)
karar ver ulan
borclanma hkknda
düsünmedim degil .d GSden ilk kap yazardimmusap yakalasa" son dakika gs den kap açıklaması "diye açardı konuyu affetmezdi
Sonra küfürü yerdindüsünmedim degil .d GSden ilk kap yazardim
Görüşmeler devam gidiyorKendim sildim
olmasın o
Vasfi nin transferlerin alayı fos çıktı be yavrum.