- 1 Mayıs 2018
- 57.224
- 48.018
- 3.873
yahu ne hesap yapip turuyorsunuz
ligde hic bir takim iyi oynamiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen Fasülyesin daha yawTesekkurler
Referansim saglam
Gomis gidecegi konusulmaya baslandigi andan itibaren bunun uzun surecek bir hatalar zinciri olacagini bas bas bagirmistim
bazı yakın galatasaraylı arkadaslarım kızıyorlar bana neden umutsuzsun azda olsa sampiyonluk şansımız var rakipleri görmüyormusun vs diyorlar
hepsi dogru hepsinin görüyorum ama şu anda aynen kayseri kulübü gibiyiz başımızda galatasaray kulubune sahip cıkacak hocasını oyuncusunu taraftarını koruyacak başkan ve yönetim olmadıgı icin güvenmiyorum ve umudum yok
o veya bu şekilde şikecilerin başında pislikle hangi yolla olursa olsun sahip cıkan sessiz kalmayan yönetimleri var hatta tinercilerde hamsilerde dahi var
o yüzden umudum ilk defa bir sezon icin hic yok
3 mac ust uste kazanalim sampiBaşağı bilmem de sivasdan olmaz.Takımlar biraz ciddiye alınca puan kaybetmeye başlarlar.
yahu ne hesap yapip turuyorsunuz
Aynen oyle sivasi gec en yakin rakip 6 puan onde, gecen sene 8 idi, sampiyon oldukyahu ne hesap yapip turuyorsunuz
Abi, ahmed arif abinin pozisyonu nedir mesela? Burada acikladigindan da öte bir yerde ahmed abi.Sen Fasülyesin daha yaw
Yangın tayfalık, şampiyonluğun garantilendiği öylesine oynanan son maçta bile ortama olumsuzluk dalgalarıyla girebilecek cesareti olanların hakkıdır
beni de renktaşsaka bi yana bu onyekuru olayi sinir etti yavastan
Gelmiyo mu musap ne oldu birkac saat yogundum bakinamadimsaka bi yana bu onyekuru olayi sinir etti yavastan
AçıklıyorumAbi, ahmed arif abinin pozisyonu nedir mesela? Burada acikladigindan da öte bir yerde ahmed abi.