Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazı yakın galatasaraylı arkadaslarım kızıyorlar bana neden umutsuzsun azda olsa sampiyonluk şansımız var rakipleri görmüyormusun vs diyorlar

hepsi dogru hepsinin görüyorum ama şu anda aynen kayseri kulübü gibiyiz başımızda galatasaray kulubune sahip cıkacak hocasını oyuncusunu taraftarını koruyacak başkan ve yönetim olmadıgı icin güvenmiyorum ve umudum yok

o veya bu şekilde şikecilerin başında pislikle hangi yolla olursa olsun sahip cıkan sessiz kalmayan yönetimleri var hatta tinercilerde hamsilerde dahi var

o yüzden umudum ilk defa bir sezon icin hic yok

Tesekkurler
Referansim saglam
Gomis gidecegi konusulmaya baslandigi andan itibaren bunun uzun surecek bir hatalar zinciri olacagini bas bas bagirmistim
Sen Fasülyesin daha yaw

Yangın tayfalık, şampiyonluğun garantilendiği öylesine oynanan son maçta bile ortama olumsuzluk dalgalarıyla girebilecek cesareti olanların hakkıdır

bazı yakın galatasaraylı arkadaslarım kızıyorlar bana neden umutsuzsun azda olsa sampiyonluk şansımız var rakipleri görmüyormusun vs diyorlar

hepsi dogru hepsinin görüyorum ama şu anda aynen kayseri kulübü gibiyiz başımızda galatasaray kulubune sahip cıkacak hocasını oyuncusunu taraftarını koruyacak başkan ve yönetim olmadıgı icin güvenmiyorum ve umudum yok

o veya bu şekilde şikecilerin başında pislikle hangi yolla olursa olsun sahip cıkan sessiz kalmayan yönetimleri var hatta tinercilerde hamsilerde dahi var

o yüzden umudum ilk defa bir sezon icin hic yok

ne anlatiyon halim ya

FB_Residentlove_FB:cLink:3324549
Ortalıkta dolaşan küçük küçük duyumcuklar

Klasik Hatem Ben Arfa Fenerbahçe´de
Henry Onyekuru transferinde Fenerbahçe devreye girdi
Adama Traore listede
Sekidika yarışına Fenerbahçe´de katıldı

Şu anlık bunlar var

Mesaj FB_Residentlove_FB tarafından düzenlenmiştir...

Adama traore + onye e haaushdaösdhasdhasöudha. hele adama

Fener deplasmanı 1 puan
Başak deplasmanı 3 puan
Trabzon 3 puan
Beşiktaş 3 puan
Sivas deplasman 3 puan

Bunları alamazsak şampiyonluk çok zor bizim için.

Kalan maçlar

Denizli
Göztepe
Gaziantep
G.Birliği
Kayseri
Y.Malatya

Antalya (D)
Rize (D)
Konya (D)
Alanya (D)
Kasımpaşa (D)
Ankaragücü (D)

Deplasmanlarda 14 İçeride 18 büyük maçlarda 13

45 puan alınmalı.

saka bi yana bu onyekuru olayi sinir etti yavastan

Stoke City midfielder Badou Ndiaye will officially join Trabzonspor on January 3.

The 29-year-old will move on loan with the option to make the deal permanent. Ndiaye passed his medical last week and agreed personal terms.

(Sky Sports)

vXNUVmcCShusbDnRgVSQ_GettyImages-1185519250.jpg

Sen Fasülyesin daha yaw

Yangın tayfalık, şampiyonluğun garantilendiği öylesine oynanan son maçta bile ortama olumsuzluk dalgalarıyla girebilecek cesareti olanların hakkıdır
Abi, ahmed arif abinin pozisyonu nedir mesela? Burada acikladigindan da öte bir yerde ahmed abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt