Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarachhi’den pek ümitli değilim. Baya tempolu o ayrı ama ağam şaam hücumcu değil , savunması da kötüymüş umarım yanıltır İnsua vol2 olabilir.
Emre tasdemirin uruguaylisi diyebiliriz ama ben rbl topcisu diye değil river gecmisi var diye ümitliyim

Trabzonspor ya da Başakşehir şampiyon olacak zaten yeni transferlere çöp deyip ağlamayın burda

O biraz imkansız bence. Çünkü Şenol Güneş tek takım çalıştırmak konusunda takıntılı bir adam olduğunu hep söylüyor. Şimdilik Hüseyin Çimşir ile devam edip ileride Mustafa Reşit Akçay'a dönme ihtimalleri az değil.
Giray Bulak veya Hüsnü Özkara bile olabilir ama MRA olamaz.

Pazartesiye kadar gidenler gelenler hakkinda bir seyler oldu oldu olmadi anlaki oyle ocakta falan degisim olmayacak

musleranin futbol bilgisi dr.levo sahin, rapci ümit ve izlandali hasodan fazladir
Futbol bilgisi başka takıma uygun adam almak başka, yukarıdakilerin hiçbiri adam almamalı zaten terim dahil. Herkes kendi görevini yapmalı takımda.
RBL'de oynayamayan adamın bizde ne işi var(ben izlemedim şahsen), iyi çıkabilir bilmem ama risk alınabilecek bi pozisyonda değil takım. Şampiyon olamazsa sıkıntı büyük.
Kaldı ki düşüncem devre arasında kimse iyi topçusunu başka bi takıma kiralamaz(paraya ihtiyacı olur satar ayrı)

antwerp'te buta adında 97 doğumlu bir sağ bek var. fm oynarken dikkatimi çekmişti gerçekte ne yapıyor diye istatistiklerine baktım.

herif geçen sene ligin son 2 ayını sakat geçirmesine rağmen o ana kadar oynadığı 20 maçta 6 asist yapmış.

bu sene bütün kulvarlarda sadece 2 tane maç kaçırmış ve şu ana kadar yine 6 asisti var. takımı da ligde 4. sırada

youtube videosuyla oyuncu değerlendirmek sağlıklı değil elbette ama adam bizim mariano'nun yapamadığı her şeyi yapıyor gibi görünüyor.

bu dönem için sağ bek alacağız gibi görünmüyor ama gelecek sezonlardaki kemik kadromuzda bu stilde hücum becerisi yüksek, atlet bir sağ bek bulunmalı.

Futbol bilgisi başka takıma uygun adam almak başka, yukarıdakilerin hiçbiri adam almamalı zaten terim dahil. Herkes kendi görevini yapmalı takımda.
RBL'de oynayamayan adamın bizde ne işi var(ben izlemedim şahsen), iyi çıkabilir bilmem ama risk alınabilecek bi pozisyonda değil takım. Şampiyon olamazsa sıkıntı büyük.
Kaldı ki düşüncem devre arasında kimse iyi topçusunu başka bi takıma kiralamaz(paraya ihtiyacı olur satar ayrı)
RBL bizden büyük ve kaliteli bir takim.

Risksiz alınabilecek oyuncu yok renktaş,parasız alabileceğimiz en iyi sol beklerden birini alıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt