- 20 Mayıs 2011
- 23.103
- 10.129
- 1.873
Sarachhi’den pek ümitli değilim. Baya tempolu o ayrı ama ağam şaam hücumcu değil , savunması da kötüymüş umarım yanıltır İnsua vol2 olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre tasdemirin uruguaylisi diyebiliriz ama ben rbl topcisu diye değil river gecmisi var diye ümitliyimSarachhi’den pek ümitli değilim. Baya tempolu o ayrı ama ağam şaam hücumcu değil , savunması da kötüymüş umarım yanıltır İnsua vol2 olabilir.
Sol ayakla %50 verimle orta açsın hücum açısından yeterli be.Sarachhi’den pek ümitli değilim. Baya tempolu o ayrı ama ağam şaam hücumcu değil , savunması da kötüymüş umarım yanıltır İnsua vol2 olabilir.
Yarın ekmeğe zam geliraspora göre bruma zu basak
Rbl in Scout sistemi dünyanın en iyilerinden ama Hacı. Bakarsın bizde tutarEmre tasdemirin uruguaylisi diyebiliriz ama ben rbl topcisu diye değil river gecmisi var diye ümitliyim
Hiç ihtimal verviyorum.Şenol Haziran'a kadar boşta. Siyasiler dereye girer Şenol Haziran'a kadar gelir. Hatta Euro 20'nin akıbetine göre sonrasında devam da edebilir.
Giray Bulak veya Hüsnü Özkara bile olabilir ama MRA olamaz.O biraz imkansız bence. Çünkü Şenol Güneş tek takım çalıştırmak konusunda takıntılı bir adam olduğunu hep söylüyor. Şimdilik Hüseyin Çimşir ile devam edip ileride Mustafa Reşit Akçay'a dönme ihtimalleri az değil.
musleranin futbol bilgisi dr.levo sahin, rapci ümit ve izlandali hasodan fazladirsaraççi vitaminsiz çöpün 1i gibi duruyor
musleraya sorup almamışlardır umarım
Futbol bilgisi başka takıma uygun adam almak başka, yukarıdakilerin hiçbiri adam almamalı zaten terim dahil. Herkes kendi görevini yapmalı takımda.musleranin futbol bilgisi dr.levo sahin, rapci ümit ve izlandali hasodan fazladir
Giray gelirse ilk 10a belki girerlerGiray Bulak veya Hüsnü Özkara bile olabilir ama MRA olamaz.
RBL bizden büyük ve kaliteli bir takim.Futbol bilgisi başka takıma uygun adam almak başka, yukarıdakilerin hiçbiri adam almamalı zaten terim dahil. Herkes kendi görevini yapmalı takımda.
RBL'de oynayamayan adamın bizde ne işi var(ben izlemedim şahsen), iyi çıkabilir bilmem ama risk alınabilecek bi pozisyonda değil takım. Şampiyon olamazsa sıkıntı büyük.
Kaldı ki düşüncem devre arasında kimse iyi topçusunu başka bi takıma kiralamaz(paraya ihtiyacı olur satar ayrı)
Risksiz alınabilecek oyuncu yok renktaş,parasız alabileceğimiz en iyi sol beklerden birini alıyoruzFutbol bilgisi başka takıma uygun adam almak başka, yukarıdakilerin hiçbiri adam almamalı zaten terim dahil. Herkes kendi görevini yapmalı takımda.
RBL'de oynayamayan adamın bizde ne işi var(ben izlemedim şahsen), iyi çıkabilir bilmem ama risk alınabilecek bi pozisyonda değil takım. Şampiyon olamazsa sıkıntı büyük.
Kaldı ki düşüncem devre arasında kimse iyi topçusunu başka bi takıma kiralamaz(paraya ihtiyacı olur satar ayrı)
bizden büyük değilde adamların transfer stratejisi şu 24 yaşından büyük transfer yapılmayacak asla müthiş bir scout ekibi var benfica ve salzburg ana ekip düşünün manteliteleriniRBL bizden büyük ve kaliteli bir takim.
Parayla varolan, geçmişi 0 olan bir takım nasıl bizden büyük olur yav Murat.RBL bizden büyük ve kaliteli bir takim.