Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben halen Mariano'nun gönderileceğini düşünmüyorum. Çok zor talibi çıkması bence ki ancak sözleşmesi bitince gidecek.

Ancelotti-Türk düşmanlığı olayını bilmiyorum ama şöyle bir incelersek Cenk'i oynatan tek hoca Şenol Güneş zaten. Bjk de Bilic, Everton'da Marco Silva, Duncan Ferguson ve Ancelotti hiç biri tercih etmiyorsa biraz da kendine bakacak. Ayrılsın o zaman devre arası. Onu bırakta Cengiz'de geri plana düştü Roma'da Zaniolo çıktı birde bu sezon oynamıyor bizim oğlan artık. İtalyanlar grupta rakip olduğumuz için bilerek oynatmıyor gibi iddialar da var ama çok ciddiye almamak lazım. Cengiz'de ayrılmalı bence.
Milli takimin ilk 11 oyunculari kendi takimlarinda tartismasiz oynamali bence. Diger türlü hic bir sekilde tam performans alamiyorsun. Kulübünde oynamayan oyuncu ne kadar hazir olabilirse anca o kadar hazir olabiliyorlar. Bu ciddi bir dezavantaj.

bi ara joe aribo ismi çıkmıştı ama en az 8-10 milyon isterler heralde alabilsek nefis olurdu leminanın yanına

önüne de koy talisca ya da teixeirayı keyfine bak

Sekidika için fazla ümitliyim bazı kesitler cidden mest ediyor da Bursa maçında Latovlevici’nin karşısında çok başarılı olmuş diyemeyiz mesela , Lato bizdeyken çatır çutur çalım yiyordu.

Düşündürüyor. Garry falan diyorlar ama stili Garry gibi değil , Garry dikine hızlı seri giden bir adamdı bu biraz daha Bruma-Babel arası bir oyuncu (stil olarak)

Muslera
Linnes.. Stoper.. Marcao.. Sarrachi
Lemina.. Ömer
Jesse.. Arda.. Onyekuru
Falcao

Okan
Şener.. Ahmet.. Donk.. Emre
Jimmy.. Seri..
Feghouli.. Akbaba/Taylan.. Babel
Diagne /Adem

Ujfalusi gelir mi araştırmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt