- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
Meloyu istemisiz karsilinda marianoyu istemisler
1,5seneligine gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meloyu istemisiz karsilinda marianoyu istemisler
1.5 degil de 0.5 olabilir ama son durumu nedir izleyen var mi son maclarini1,5seneligine gelsin
Milli takimin ilk 11 oyunculari kendi takimlarinda tartismasiz oynamali bence. Diger türlü hic bir sekilde tam performans alamiyorsun. Kulübünde oynamayan oyuncu ne kadar hazir olabilirse anca o kadar hazir olabiliyorlar. Bu ciddi bir dezavantaj.Ancelotti-Türk düşmanlığı olayını bilmiyorum ama şöyle bir incelersek Cenk'i oynatan tek hoca Şenol Güneş zaten. Bjk de Bilic, Everton'da Marco Silva, Duncan Ferguson ve Ancelotti hiç biri tercih etmiyorsa biraz da kendine bakacak. Ayrılsın o zaman devre arası. Onu bırakta Cengiz'de geri plana düştü Roma'da Zaniolo çıktı birde bu sezon oynamıyor bizim oğlan artık. İtalyanlar grupta rakip olduğumuz için bilerek oynatmıyor gibi iddialar da var ama çok ciddiye almamak lazım. Cengiz'de ayrılmalı bence.
Melo haberi ciddi
Pardon ?!!!Yorumlari okudum haberi yapana herkes yalanci demis cozemedim, brezilyanin ertem seneri galiba![]()
Muslera
Linnes.. Stoper.. Marcao.. Sarrachi
Lemina.. Ömer
Jesse.. Arda.. Onyekuru
Falcao
Okan
Şener.. Ahmet.. Donk.. Emre
Jimmy.. Seri..
Feghouli.. Akbaba/Taylan.. Babel
Diagne /Adem
Üstüne luyindama sözleşmesi dondurulup stoper alınmalı belhanda gitmiyorsa andone gönderilip yerine ofansif orta alınmalı yedek forvet de babel olurLines, saracci, onyekuru, seidika olacak gibi görünüyor. Kanatlar komple değişiyor.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi