- 13 Ekim 2014
- 108.684
- 58.359
- 4.588
cengiz baska birsey acikladimi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben olumlu olacağı görüşündeyim.
Açıkladıcengiz baska birsey acikladimi?
Genc transferlerine katılıyorum, dediklerinde de haklisin ama arda bi kivilcim olabilir. Bir hayalim var hikayesinde rol alabilirArda'ya karşı duyduğum antipatiyi bir kenara bırakarak konuşuyorum, bence takımın yaş ortalamasını yükseltmekten başka bir işe yaramaz. Yaşı olmuş 32-33, tempo desek bitik, fizik kondisyon desek en iyi dönemlerinde bile hiçbir zaman iyi olmadı zaten. Ben biraz daha genç oyunculara yönelmemiz gerektiğini düşünüyorum artık.
Hayır.terim başkanın arda vetosuna kızıp istifa etse net komik olmaz mıydı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir anda fırlıyor. Savunma oyuncularını iyi izleyin, nasıl savunacaklarını şaşırıyorlar. Sanki ligin takımlar arası bir dengesi var ve Onyekuru ligin bugu gibi bir şeydi geçen sene. Havayı pozitife çeviren hamle olucak geldiğinde. Umarım sorunu yoktur da kaldığı yerden devam eder.
trt simdi 1.5 sene diye girdiOnyekuru umarim 1.5 seneligine geliyordur.
Maalesef orta sahamiz gucsuz ve yetersiz, asil oraya bir transfer yapilmazsa bu sene birsey olmayacak daha.trt simdi 1.5 sene diye girdi
Baskanin dediklerinden sonra böyle bir 11 bekliyorum
Nando
Linnes Murillo Marcao Saracchi
Lemina
Seri Taylan
Sekidika Falcao Onye
Murillo (1.5 sene kira)
Saracchi (1.5 sene kira + opsiyon)
Lemina (0.5 sene kira, umarim yine kiralayabiliriz adam akilli bonservis ile)
Seri (0.5 sene kira. bakalim kis döneminde nasil olacak)
Onyekuru(1.5 sene kira. tutmamiz lazim artik)
ideal olarak biraz rahatlayacagiz. belki ffp in son senesini kaldirirlar bizde oyunculari adam akilli fiyatlara aliriz
bence liste böyle olmaliMaalesef orta sahamiz gucsuz ve yetersiz, asil oraya bir transfer yapilmazsa bu sene birsey olmayacak daha.