Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cengiz baska birsey acikladimi?

Ben olumlu olacağı görüşündeyim.

Arda'ya karşı duyduğum antipatiyi bir kenara bırakarak konuşuyorum, bence takımın yaş ortalamasını yükseltmekten başka bir işe yaramaz. Yaşı olmuş 32-33, tempo desek bitik, fizik kondisyon desek en iyi dönemlerinde bile hiçbir zaman iyi olmadı zaten. Ben biraz daha genç oyunculara yönelmemiz gerektiğini düşünüyorum artık.

zaten ilk bombayi arda gelmiyecek aciklamasi ile baskan patlatmis, suan sampiyonluk sansimiz az da olsa artti

Arda'ya karşı duyduğum antipatiyi bir kenara bırakarak konuşuyorum, bence takımın yaş ortalamasını yükseltmekten başka bir işe yaramaz. Yaşı olmuş 32-33, tempo desek bitik, fizik kondisyon desek en iyi dönemlerinde bile hiçbir zaman iyi olmadı zaten. Ben biraz daha genç oyunculara yönelmemiz gerektiğini düşünüyorum artık.
Genc transferlerine katılıyorum, dediklerinde de haklisin ama arda bi kivilcim olabilir. Bir hayalim var hikayesinde rol alabilir

Bir anda fırlıyor. Savunma oyuncularını iyi izleyin, nasıl savunacaklarını şaşırıyorlar. Sanki ligin takımlar arası bir dengesi var ve Onyekuru ligin bugu gibi bir şeydi geçen sene. Havayı pozitife çeviren hamle olucak geldiğinde. Umarım sorunu yoktur da kaldığı yerden devam eder. :ka:

Bir anda fırlıyor. Savunma oyuncularını iyi izleyin, nasıl savunacaklarını şaşırıyorlar. Sanki ligin takımlar arası bir dengesi var ve Onyekuru ligin bugu gibi bir şeydi geçen sene. Havayı pozitife çeviren hamle olucak geldiğinde. Umarım sorunu yoktur da kaldığı yerden devam eder. :ka:

Evt ılgınc bi topcuymus

Onyekuru umarim 1.5 seneligine geliyordur.
trt simdi 1.5 sene diye girdi

Baskanin dediklerinden sonra böyle bir 11 bekliyorum

Nando
Linnes Murillo Marcao Saracchi
Lemina
Seri Taylan
Sekidika Falcao Onye

Murillo (1.5 sene kira)
Saracchi (1.5 sene kira + opsiyon)
Lemina (0.5 sene kira, umarim yine kiralayabiliriz adam akilli bonservis ile)
Seri (0.5 sene kira. bakalim kis döneminde nasil olacak)
Onyekuru(1.5 sene kira. tutmamiz lazim artik)

ideal olarak biraz rahatlayacagiz. belki ffp in son senesini kaldirirlar bizde oyunculari adam akilli fiyatlara aliriz. yazin mert hakan serinin yerine gecer büyük ihtimal + emre k. da sekidika yerine. yerli anlaminda da 3 yerli oyuncu olur ilk 11de. bir ihtimal de ddorf düserse(umarim düsmez) kaani aliriz. yaz itibariyle

Nando
Linnes Kaan Marcao Saracchi
Lemina
Mert H. Taylan/?
Emre K. Falcao Onyekuru

Hürriyet, Onyekuru için 1,5 senelik geleceğini yazıyor. Doğrudur inşallah.

Henryyyyyyyyyy Onyekuruuuuuuuuuuuuuu

trt simdi 1.5 sene diye girdi

Baskanin dediklerinden sonra böyle bir 11 bekliyorum

Nando
Linnes Murillo Marcao Saracchi
Lemina
Seri Taylan
Sekidika Falcao Onye

Murillo (1.5 sene kira)
Saracchi (1.5 sene kira + opsiyon)
Lemina (0.5 sene kira, umarim yine kiralayabiliriz adam akilli bonservis ile)
Seri (0.5 sene kira. bakalim kis döneminde nasil olacak)
Onyekuru(1.5 sene kira. tutmamiz lazim artik)

ideal olarak biraz rahatlayacagiz. belki ffp in son senesini kaldirirlar bizde oyunculari adam akilli fiyatlara aliriz
Maalesef orta sahamiz gucsuz ve yetersiz, asil oraya bir transfer yapilmazsa bu sene birsey olmayacak daha.

Maalesef orta sahamiz gucsuz ve yetersiz, asil oraya bir transfer yapilmazsa bu sene birsey olmayacak daha.
bence liste böyle olmali
Stoper
Sol bek
Sol Kanat
OS
Sag Kanat

anlasilan sol bek, sol kanat sag kanat check. Ardindan stopere bakacaklar sona dogru os veya forvet alinacak.

SON DAKİKA | Veli Yiğit: Galatasaray, Onyekuru’yu 6 aylığına değil 1,5 yıllığına kadrosuna kattı.

[TRT Spor]

Falcao
Onyekuru Taylan Feghouli/E.Akbaba

Şeklinde hücum ile oynarız..sezon sonu Mert ve Emre gelecek

Onyekuru'yla keşke Haziran ayında anlaşabilseydik. Emre Mor, Babel falan derken çok fazla vakit kaybettik. Ayrıca maddi açıdan da kaybımız oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt