- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Guzel takımdı.Her maçını izlerdim ardanın hey gidi.Şimdi nefret ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke bu şekilde gelseydi bize değil mi rtas, ben ardaya inaniyorum onu bağrımıza basarsak o da 66 arda olacaktırGuzel takımdı.Her maçını izlerdim ardanın hey gidi.Şimdi nefret ediyorum.
diagne 13 mioallahtan tarik çamdal gibi kazik topçu almayacaz
o 4.5m avro öyle bir girmisti ki.....
O yüzden yaz transfer dönemleride 3 ay değil 1 ay olsa temmuzda bitse keşke...Devre arası genç yazın yaşlı oyuncular alıyoruz yazın o kadar geniş vakit varken son güne kadar transferleri geçiktirip berbat bir kamp dönemi geçiriyoruz ki kampa katılmayan oyuncular daha iyi oynuyor ama orası ayrı mesele kışın ise vakit kısıtlı olmasına rağmen iyi ve genç oyuncular alıyoruz garip bir şekilde.
Keşke bu şekilde gelseydi bize değil mi rtas, ben ardaya inaniyorum onu bağrımıza basarsak o da 66 arda olacaktır
Sinan enginin oğlu yüzünden benceOlmaz.66 Ardayı öldurduk el birliği ile.En çok da kendisi yaptı.Kafasını taşlara vuracağını söylemiştim ama o kadar kibirliydi ki hiç dinlemedi insanları.
Kesinlikle.Tarık’ı yabancı sınırı varken ve kur 2.3 tl civarındayken almıştık.Diagne’yi kur 6 liraya yaklaşmışken sınır yokken aldık.diagne 13 mio
pengane yine de gol falan attıdiagne 13 mio
diagne 13 mio
olmayacak hayal maalesef![]()
Son Uruguaylı defansa
Çağlara 45 m teklif gelmiş o yüzden mi acabaLeicester City ve Borussia Dortmund, Merih Demiral için Juventus'a resmi teklif yaptı.
Leicester City'nin teklifi: 35 milyon euro
Dortmund'un teklifi: 40 milyon euro
[Di Marzio]
ne gibi bir piyasasi var ? zar zor son gün kiraladik + geri yollayacaklartuzluydu ama sampiyonlukta katki sagladi + piyasasi var