Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın orta sahası yok maalesef. Orta sahası olmayan takımın başarılı olması çok zor hatta imkansız. Onyekuru mükemmel transfer. Lemina tek orta saha takımdaki bana göre ama tüm maçları sağlıklı çıkarabilecek mi belli değil. Diğer alternatifler bazıları yedek bazıları yedek olamaz Galatasaray'da. Taylan ve Ömer ancak yedek olur. Emre Akbaba kaleye yakın oynayınca başarılı olabilen bir oyuncu. Ama maalesef sakatlıklardan daha doğru dürüst oynamadı bile ki merkez orta saha değil bence. Seri gibi topçu kalmadı maalesef. Top kapabilecek (orta seviyedede olsa topu kullanabilecek yetenekte olan) ani baskı yapabilecek orta sahaların yanı sıra yani (işçi denebilir) bir beyin lazım ki o da ne belhanda ne feghouli olabilir. Bu takımda Feghouli, Belhanda, Mariano, Nagatomo, Babel, Seri, Nzonzi, Donk maalesef benim düşünceme göre hem ağırlık hem fazlalık. Takıma orta saha/lar kazandırılmadıkça şampiyonluk adına da çok şey beklememek gerekir.

tagimi SON DAKIKA efsanesi olarak degistirilmesini talep ediyorum!

Devre arası genç yazın yaşlı oyuncular alıyoruz yazın o kadar geniş vakit varken son güne kadar transferleri geçiktirip berbat bir kamp dönemi geçiriyoruz ki kampa katılmayan oyuncular daha iyi oynuyor ama orası ayrı mesele kışın ise vakit kısıtlı olmasına rağmen iyi ve genç oyuncular alıyoruz garip bir şekilde.
O yüzden yaz transfer dönemleride 3 ay değil 1 ay olsa temmuzda bitse keşke...

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Keşke bu şekilde gelseydi bize değil mi rtas, ben ardaya inaniyorum onu bağrımıza basarsak o da 66 arda olacaktır

Olmaz.66 Ardayı öldurduk el birliği ile.En çok da kendisi yaptı.Kafasını taşlara vuracağını söylemiştim ama o kadar kibirliydi ki hiç dinlemedi insanları.

Leicester City ve Borussia Dortmund, Merih Demiral için Juventus'a resmi teklif yaptı.

Leicester City'nin teklifi: 35 milyon euro
Dortmund'un teklifi: 40 milyon euro

[Di Marzio]

basliksiz-1-2pjp_cover.jpg

Son Uruguaylı defansa

geçen gün cevap veremedım mehmet özcanı mutlaka almalıyız dedigimde cok bilmisim biri cıkıp eleştirmişti

ben bu cocuk icin kümeye gidecek eskişehirin maclarını izliyorum hem potansiyelli hem genc

biz almazsak zaten rennes kapacak sanırım herifler yine temsilci göndermiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt