Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selamın aleykum vizyon sevdalıları
baktımda bulamadım altında çeşitli stand-up faliyetleri gerçekleştirilen herhangi bi hürriyet haberi bugün de var mı acaba?

Ben size birebir olacakları soyliyeyim,bizimkiler merthakan ve emre için oyuncularla anlasacak bunu hazmedemeyen yalı çocuğu Sivas'ın sikeci başkanına yüklü bonservis verecek ve oyuncularida ikna edecek
Bizim aciz kibarlık musvettesi yöneticiler ise efendilik ayağına 2 oyuncunun gidişini izliyecez

Onyekuru, Bruma kanatları değişik olur ama tam başarılı olması beklenip patlayacak profilde var fazlasıyla.

Ben size birebir olacakları soyliyeyim,bizimkiler merthakan ve emre için oyuncularla anlasacak bunu hazmedemeyen yalı çocuğu Sivas'ın sikeci başkanına yüklü bonservis verecek ve oyuncularida ikna edecek
Bizim aciz kibarlık musvettesi yöneticiler ise efendilik ayağına 2 oyuncunun gidişini izliyecez
Zaten neden önce kulüpleri ile anlaşmaz bizimkiler onu da çözemedim.

Manuel da Costa sözleşmesini feshetmiş takımıyla eğer sene sonuna kadar anlaşırsak Luyindama'nın boşluğunu doldurmuş oluruz transfer ücreti ödemeden

Ahmet&Donk&Marcao ile olmayacak stoperlerimiz

La bisey sorcam.belhandanin ankaragücü macinda ikinci yarıda falcaoya kestiği çok iyi bi orta vardı.falcao öylesine vurduydu kafayı,beklememiş gibi topu.ofsaytmiy di O pozisyon @Hayri Cund @Osman SEDEN

Falcao 'nun ayağına yapışıyor top cidden, hücum takımı olursak çok gol atar cidden. Falcao tartışılmaz bile bence, karambollerde ne gollerini izledim atletico zamanlarında.

degildi sanirim guzel pasti baskasi atsa burda 10 saat dillenirdi herhold.
Aynen.ben falcaonun diger iki pozisyon neyse de onu atmasini isterdim en azindan.kolaydi pozisyon.ama tam oyundan çıkacağı vakitlerdeydi pozisyon galiba ve konsantre değildi büyük ihtimal.gerci ne goller kaçıyor,çokta takılmamak lazım.falcao iyi oynadı ankaragücü maçında,topla özellikle cok etkiliydi

Aynen ben falcaonun diger iki pozisyon neyse de onu atmasini isterdim en azindan.kolaydi pozisyon.ama tam oyundan çıkacağı vakitlerdeydi pozisyon galiba ve konsantre değildi büyük ihtimal.gerci ne goller kaçıyor,çokta takılmamak lazım.falcao iyi oynadı ankaragücü maçında,topla özellikle ok etkiliydi

bi tane daha kafayla vurdugu vardi onu da atabilirdi. ayagiynan kacirdigi ya da pazdanin bozdugu posyondada babel pasi erken ve kotu verdi biraz ondan atamadi. kendisini cift forvette gormek isterim kac senedir monacoda oyle oynuyormus. diagneyle fln gormek nasip olursa fena olmaz klasik ayi - ufak kombinasyonu

bi tane daha kafayla vurdugu vardi onu da atabilirdi. ayagiynan kacirdigi ya da pazdanin bozdugu posyondada babel pasi erken ve kotu verdi biraz ondan atamadi. kendisini cift forvette gormek isterim kac senedir monacoda oyle oynuyormus. diagneyle fln gormek nasip olursa fena olmaz klasik ayi - ufak kombinasyonu
Babelin pası bence de kotuydu,ha pazdan araya girmese goldu zaten.kafayla vurduğu kalecinin üstüne geldi ya.isin tuhafı mariano kesti ortayı ve mariano bi de fegholiye ortaladi al da at diye kafayla..ilkyari 3-0 biterdi net.ankaragucu hücumda fena değil,savunmayı iyi yaptı gibi gözüktü ama biz çok pozisyona girdik yine de

40 yılda bir atıyor heis bunu mu konuşacaz. sneijder onun attığı pası her maç çerez niyetine 3 er 5 er atıyordu kimse de konuşmuyordu bile gayet normaldi çünkü.

sneijder erene atsa ve eren kacirsa konusulurdu
sneijderin ovuldugu bi blog postu vardi guya harcanan paslarinin videolari olan, gayet normal paslari harcanmis gibi gosteren onun gibi bu da
nasil herif real macinda 2 golluk pas atmasina ragmen isliklandiysa bu attigi pas da unutulup yok asisti yok yok suyu yok diye yine bi ton laf edilir herife

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt