Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.957
- 5.667
- 883
Manuel da Costa - Profil du joueur 19/20 sözleşme fesh edilicekmişoda kim heis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manuel da Costa - Profil du joueur 19/20 sözleşme fesh edilicekmişoda kim heis.
Yapmasaydin sozlesmeyi yaw gidin depo satin alip icinden cikana gore kar edilen programlari izleyin futbol yerine
Bana göre nzonzi sonrası bartug elmas emin bayram gibi a takıma çıkarılmalı.hazir fiziği bi yana,ekstra özelliklerinden hemen faydalanmalıyız.cocuk bi onliberodan çok fazlası.frikik kullanıyor,duran top ve kornerleri cok iyi kullanıyor,sutlari müthiş,uzun paslar mükemmel.yani bi ortasahadan isteyeceğiniz herşey var onda.evet 16 yasinda daha ama zamani geldi
Bana göre nzonzi sonrası bartug elmas emin bayram gibi a takıma çıkarılmalı.hazir fiziği bi yana,ekstra özelliklerinden hemen faydalanmalıyız.cocuk bi onliberodan çok fazlası.frikik kullanıyor,duran top ve kornerleri cok iyi kullanıyor,sutlari müthiş,uzun paslar mükemmel.yani bi ortasahadan isteyeceğiniz herşey var onda.evet 16 yasinda daha ama zamani geldi
Ferhan iyi gelişti harbiden,ama daha isik kaan konusunda hoca adım atmadı ,su an onun hayal kirikligi var bende.ayrica bartug bu ulkenin en yetenekli ortasaha oyuncusu,herkesin önünde.komple bi ortasaha çünkü.goktan ısilakta ferhan gibi seveceğin tipte ve gayet teknik,golcu bi ortasaha bu arada.guney gencel de iyidir bak. ayhanın oğlu hamza akmani izledim geçen karagümrük maçı özetinde.muthis yetenek ,attigi golde superdi.videosunu bulursam koyayım.2-3 seneye çok iyi bi 10 numaraya kavuşacağız gibi.ki daha beknaz ve emirhan var.selman varFerhan ne zaman oynar? en atılgan ve cesur olanları o gibi şuan.
İyileşti diye biliyodum, fizikk olarak çalışma yapıyor olabilir hala.bi bakalım.gokay abiye de soralimAlt yapı da Abdüssamed Karnucu idi sanırım ismi o vardı ön libero. Baya iyiydi, son durumu hakkında bilgin var mı?
Olm sen de Bartuğ mı Emin mi bilmem ne mi bi karar ver yavFerhan iyi gelişti harbiden,ama daha isik kaan konusunda hoca adım atmadı ,su an onun hayal kirikligi var bende.ayrica bartug bulkenin en yetenekli ortasaha oyuncusu,herkesin önünde.komple bi ortasaha çünkü.goktan ısilakta ferhan gibi seveceğin tipte ve gayet teknik,golcu bi ortasaha bu arada.guney gencel de iyidir bak.bu arada aynanın oğlu hamza akmani izlenen geçen karagümrük maçı özetinde.muthis yetenek ,atigi golde superdi.videosunu bulursam koyayım.2-3 sene çok iyi bi 10 numaraya kavuşacağız gibi.ki daha beknaz ve emirhan var.selman var
Maalesef geçen seneki sakatlığı onu bitirdi, en son 1 yıl önce maça çıkmıştı Abdüssamed ama dediğin gibi alt yapının en sağlam gençlerinden biriydiAlt yapı da Abdüssamed Karnucu idi sanırım ismi o vardı ön libero. Baya iyiydi, son durumu hakkında bilgin var mı?
Saydiklarim formayi en cok hakedenlerOlm sen de Bartuğ mı Emin mi bilmem ne mi bi karar ver yav![]()
Hepside iyi bir Galatasaray kadrosuna giremeyecek topçular kısaca.Saydiklarim formayi en cok hakedenler
AhahhaHepside iyi bir Galatasaray kadrosuna giremeyecek topçular kısaca.
başladı yineBana göre nzonzi sonrası bartug elmas emin bayram gibi a takıma çıkarılmalı.hazir fiziği bi yana,ekstra özelliklerinden hemen faydalanmalıyız.cocuk bi onliberodan çok fazlası.frikik kullanıyor,duran top ve kornerleri cok iyi kullanıyor,sutlari müthiş,uzun paslar mükemmel.yani bi ortasahadan isteyeceğiniz herşey var onda.evet 16 yasinda daha ama zamani geldi

Yalan mı yav fantazi peşindesinizAhahha

Ferhan iyi gelişti harbiden,ama daha isik kaan konusunda hoca adım atmadı ,su an onun hayal kirikligi var bende.ayrica bartug bu ulkenin en yetenekli ortasaha oyuncusu,herkesin önünde.komple bi ortasaha çünkü.goktan ısilakta ferhan gibi seveceğin tipte ve gayet teknik,golcu bi ortasaha bu arada.guney gencel de iyidir bak. ayhanın oğlu hamza akmani izledim geçen karagümrük maçı özetinde.muthis yetenek ,attigi golde superdi.videosunu bulursam koyayım.2-3 seneye çok iyi bi 10 numaraya kavuşacağız gibi.ki daha beknaz ve emirhan var.selman var
Bence kadroya en takın emin bayram var ama onun bile 40 fırın ekmek yemesi lazım sergi. Biz komple transfer yasağı yemediğimiz sürece bu çocuklar oynayamazAhahha
Seri ve Nzonzi hoca yuzunden kotuler evet.Ulan su kiralik adamlara ne cok onem veriyorsunuz gecen sene onye bizi sampiyo yapti nerdeyse, adama amma cok sovulmustuleminayı 6 no oynatmak da terimin başka bi rezaleti orada oynatırsa top kaptırması sürpriz değil. seriyi de 6 no zannediyor adam enteresan bi durum