Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre nzonzi sonrası bartug elmas emin bayram gibi a takıma çıkarılmalı.hazir fiziği bi yana,ekstra özelliklerinden hemen faydalanmalıyız.cocuk bi onliberodan çok fazlası.frikik kullanıyor,duran top ve kornerleri cok iyi kullanıyor,sutlari müthiş,uzun paslar mükemmel.yani bi ortasahadan isteyeceğiniz herşey var onda.evet 16 yasinda daha ama zamani geldi

Bana göre nzonzi sonrası bartug elmas emin bayram gibi a takıma çıkarılmalı.hazir fiziği bi yana,ekstra özelliklerinden hemen faydalanmalıyız.cocuk bi onliberodan çok fazlası.frikik kullanıyor,duran top ve kornerleri cok iyi kullanıyor,sutlari müthiş,uzun paslar mükemmel.yani bi ortasahadan isteyeceğiniz herşey var onda.evet 16 yasinda daha ama zamani geldi

Ferhan ne zaman oynar? en atılgan ve cesur olanları o gibi şuan.

İ have a dream

Belhanda'yi sat
Nzonzi'yi, Seri'yi, Andone'yi (sakat) gönder.
Nagamoto ve Mariano'yu serbest bırak.
Luyindama'nin sözleşmesini dondur.

7 kişilik kontenjan açılır.

Bruma ve Onyekuru'yu satın alma opsiyonlari ile kirala. (1,5'ar yıllık kirala)

Belhanda'dan gelecek para ile, zamanindaki Lucas Neill gibi EPL tecrübeli bir stoper al. (Ya da bu Lyon'daki eski BJKli Marcelo da olabilir, daha düşük maliyetli olur) Dynamic bir sol bek al. Linnesin sözleşmeyi canlandir.
Bir orta saha kirala, bir atak oyuncusu al (Gerekirse yarım sezonluguna Gomis gelsin kiralık, sadece içeride oynayacağız nasılsa)

Muslera
(Okan)
Linnes Marcelo Marcao DynamicLB
(Şener Donk Çalık EmreT)
Kiralık-Lemina
(Taylan Donk Ömer)
Bruma Feghouli Onyekuru
(Feghouli Babel Jimmy)
Falcao
(Gomis)

Burada kiralanacak orta saha oyuncusu çok önemli. Lütfen Nzonzi gibi Topal gibi çapa dediğimiz familyadan olmasın. Melo gibi (Lemina gibi) dinamik, gidip gelen, alan kateden, dripplingi olan bir oyuncu olsun. En kötü kimseyi bulamadın diyelim, git Ndiaye'yi kirala yarım sezon.
Çok büyük opsiyonlarimiz olamayacak zaten. Hem devre arası dönemde oyuncu havuzu dar, hem de ffp olayı var.
Bu hamleler olabilirse, takım üzerindeki ölü toprağını atar, hem bu oyuncuların çoğu, Bruma, Onyekuru, Gomis, Ndiaye, Fatih hocayı baba gibi seven adamlar.

Alt yapı da Abdüssamed Karnucu idi sanırım ismi o vardı ön libero. Baya iyiydi, son durumu hakkında bilgin var mı?

Ferhan ne zaman oynar? en atılgan ve cesur olanları o gibi şuan.
Ferhan iyi gelişti harbiden,ama daha isik kaan konusunda hoca adım atmadı ,su an onun hayal kirikligi var bende.ayrica bartug bu ulkenin en yetenekli ortasaha oyuncusu,herkesin önünde.komple bi ortasaha çünkü.goktan ısilakta ferhan gibi seveceğin tipte ve gayet teknik,golcu bi ortasaha bu arada.guney gencel de iyidir bak. ayhanın oğlu hamza akmani izledim geçen karagümrük maçı özetinde.muthis yetenek ,attigi golde superdi.videosunu bulursam koyayım.2-3 seneye çok iyi bi 10 numaraya kavuşacağız gibi.ki daha beknaz ve emirhan var.selman var

Ferhan iyi gelişti harbiden,ama daha isik kaan konusunda hoca adım atmadı ,su an onun hayal kirikligi var bende.ayrica bartug bulkenin en yetenekli ortasaha oyuncusu,herkesin önünde.komple bi ortasaha çünkü.goktan ısilakta ferhan gibi seveceğin tipte ve gayet teknik,golcu bi ortasaha bu arada.guney gencel de iyidir bak.bu arada aynanın oğlu hamza akmani izlenen geçen karagümrük maçı özetinde.muthis yetenek ,atigi golde superdi.videosunu bulursam koyayım.2-3 sene çok iyi bi 10 numaraya kavuşacağız gibi.ki daha beknaz ve emirhan var.selman var
Olm sen de Bartuğ mı Emin mi bilmem ne mi bi karar ver yav :D

Alt yapı da Abdüssamed Karnucu idi sanırım ismi o vardı ön libero. Baya iyiydi, son durumu hakkında bilgin var mı?
Maalesef geçen seneki sakatlığı onu bitirdi, en son 1 yıl önce maça çıkmıştı Abdüssamed ama dediğin gibi alt yapının en sağlam gençlerinden biriydi

Alt yapıdan Abdüssamed ve Atalay ikilisinden çok ümitliydim maalesef ikisini de takıma kazandıramadık ...

bizim takımda iş yok kadro yanlış kurguland,zorunluluk olduğunu düşünmüyorum hocamız bir tercih yaptı planı tutsaydı şu an hayal edemeyeceğimiz yerlerde olurduk
Yazın şu olsa bu olsa olayı geçti
Şimdi elimizde fırsat varken Mert Hakan alınmalı el altından 3-5 ne verilicekse, emre kılıç zor alınsa iyi olur ama çok şart değil , onyekuru alınmalı,süper ligten 2 (ligte işimizi görecek çok forvet var)tane forvet bir tanede 1.ligten forvet ,linnes dönecek zaten şener de gelecek solu mecbur nagatomo idare eder
Bunlar olmazsa başarıda olmaz

başladı yine :asd:

Ferhan iyi gelişti harbiden,ama daha isik kaan konusunda hoca adım atmadı ,su an onun hayal kirikligi var bende.ayrica bartug bu ulkenin en yetenekli ortasaha oyuncusu,herkesin önünde.komple bi ortasaha çünkü.goktan ısilakta ferhan gibi seveceğin tipte ve gayet teknik,golcu bi ortasaha bu arada.guney gencel de iyidir bak. ayhanın oğlu hamza akmani izledim geçen karagümrük maçı özetinde.muthis yetenek ,attigi golde superdi.videosunu bulursam koyayım.2-3 seneye çok iyi bi 10 numaraya kavuşacağız gibi.ki daha beknaz ve emirhan var.selman var

Birde bu M.Kapı'nın kendini takımın üzerinde gören halleri can sıkıcı. Memnuniyetsiz bir tavırda sürekli bu kafayla biraz zor çıkar yukarı, sen ne diyorsun?

Öbür yandan Ali Yavuz seneye bomba gibi dönecek bence. Kalmış olsa şuan Adem yerine oynuyordu muhtemelen.

leminayı 6 no oynatmak da terimin başka bi rezaleti orada oynatırsa top kaptırması sürpriz değil. seriyi de 6 no zannediyor adam enteresan bi durum
Seri ve Nzonzi hoca yuzunden kotuler evet.Ulan su kiralik adamlara ne cok onem veriyorsunuz gecen sene onye bizi sampiyo yapti nerdeyse, adama amma cok sovulmustu

bi ara, simdi Nzonzi ve Seriye laf etmiyor cogu kisi geldiklerinden beri hic bi ise yaramdi faydasizlar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt