Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.678
- 21.759
- 2.643
Sen futbolcuyu elestirmiyorsun ki maasini elestiriyorsunKafaya bak o zaman hiçbir futbolcu eleştirilemez yapmasaydın sözleşmeyi
Topcuyu elestir o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen futbolcuyu elestirmiyorsun ki maasini elestiriyorsunKafaya bak o zaman hiçbir futbolcu eleştirilemez yapmasaydın sözleşmeyi
Artiz misin kardeş?Yapmasaydin sozlesmeyi yaw gidin depo satin alip icinden cikana gore kar edilen programlari izleyin futbol yerine
Sen futbolcuyu elestirmiyorsun ki maasini elestiriyorsun
Topcuyu elestir o zaman
Ben de yaparim ama belhandaya degil sozlesmeyi yapan yonetime yaparim.Futbolda bu kadar para dönerken F/P eleştirisi yapmak zorundayız.. Ben yapmam dersen senin tercihidir..
Hadi maliyet hesabı yapmıyoruz diyelim belhanda bildiğin vasat bir oyuncu ortalama bile değil bizim gibi bir kulüp için.. Gerçi Gs seviyesi diye birşey de kalmadı son dönemde
Ara sira artizim cogu zaman siradan bir insanim ama hep daha artiz olmayi istemisimdir :/Artiz misin kardeş?
Ben de yaparim ama belhandaya degil sozlesmeyi yapan yonetime yaparim.
Parasindan bagimsiz olarak takimin en etkili topcularindan biri belhanda ve yonetilmesi zor bir topcu, cok daha iyi kullanilabilirdi. Yollar ayrilabiliyorda yonetim olarak gonderilip yerine daha etkili birinin alinmasi dogru olur tabi ki, cunku o paraya daha iyisi bulunabilir.
Kim ne vermis de gitmemis bilmiyorum kendi tercihidir lakin bu herife tarik camdal muamelesi yapildigini gormek uzucu, bunun disinda herkes performansinin yetersiz oldugunda hemfikirdir zaten.Ben belhandaya kızmıyorum adam haklı kendince.. geçen sene devre arası araplar 10 vermiş hoca yalvarıp göndermemiş şimdi bu adam gitmem dese haklı..
Ama futbolculuk kısmında katılmam mümkün değil.. Yetenekli olabilir ki ben über bir yeteneği olduğunu düşünmüyorum öyle Sergen Yalçın gibi bir imaj çizilmesin. Bu adamın problemi beyni daha doğrusu bu organının pek çalışmaması muazzam bir ara pası atıp peşine 1metrelik pası atamıyor zaten taraftarı bu kadar bölmesinin en büyük sebebi bu.. Mücadele azminden zerre şüphem yok hakkını vereyim ama onu da yapmasa zaten can esmer bile teneke bağlayıp kovalar..
önceki mesajımı da okuyaydın bi zahmet. seri benim gözümde futbolcu bile değil nzonzinin şutlanması gerektiğini haftalardır söylüyorum. seriyi 6 no zannetmesi terimin bilgi eksikliğini gösteren bi durum yoksa seriyi 8 de 10 da oynatsa bi halt olmaz ondan.başka bişeyden bahsettim orda ama sen çok başka bişey anlamışsınSeri ve Nzonzi hoca yuzunden kotuler evet.Ulan su kiralik adamlara ne cok onem veriyorsunuz gecen sene onye bizi sampiyo yapti nerdeyse, adama amma cok sovulmustu
bi ara, simdi Nzonzi ve Seriye laf etmiyor cogu kisi geldiklerinden beri hic bi ise yaramdi faydasizlar
Hocam size bu konuda hak veriyorum ama öte yandan taraftar faktörü de var. Marcao geldiğinde mesela neredeyse yönetim linç ediliyordu ki bence geldiği fiyata oranla gayet iyi bir adam. Aynı şekilde Falcao transferi de var. İsmi ne kadar büyük olursa olsun 34 yaşına gelmiş bir oyuncuyu oynatmak yatırım olmuyor benim gözümde. Eğer yatırım yapacağım diyorsan Falcao gibi oyuncuları ayıracağın bütçeyle 2-3 gence yatırım yapacaksın. Falcao bir taraftar transferiydi çünkü taraftarımız yıldız isim istiyordu. Sen o paraya 2-3 genç alıp oynatsan, ilk kötü sonuçta istifa sesleri duyulmaya başlardı ne yazık ki..
Diagne konusunda ise ben size katılmıyorum. Sorunlu bile olsa geçtiğimiz sezon 30 gol atmış bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu oyuncudan faydalanamayıp, onun potansiyelini kullanmadan yaka paça takımdan göndermek ( ki 13 milyon avro verdiğimiz bir adam) bence hem yönetimin hem de teknik ekibin büyük bir başarısızlığıdır.
Yahu arkadaş marcao ve diagne transferleri istifa sebebidir.Hala marcao yetersizinin iyi olduğunu söylüyorsun.
Bunları oynatamamak değil bunları alan adamları şu klüpde anında kovacaksın.
O scoutda görevli adamlar sırf terimin torpillisi olduğu işin hala görevdeler.
Ondan sonra terim efendi utanmadan Galatasaraylılıtan bahsediyor.Bunu fatih terimi her zaman savunan ve çok seven ben söylüyorum.Çünkü artık bıktık arkadaş..
Ama işte her transfer dönemi tepkisini koymayıp her alınan oyuncuya süper muamelesi yapan polyana taraftarlarda en az terim ve yöneticiler kadar suçludur.
Renktas 2 mesaj daha yazarsan benden daha koyu belhandaci olacaksin diye dusunuyorum, yazilarinin içeriği oraya dogru dönüyor gibiBen belhandaya kızmıyorum adam haklı kendince.. geçen sene devre arası araplar 10 vermiş hoca yalvarıp göndermemiş şimdi bu adam gitmem dese haklı..
Ama futbolculuk kısmında katılmam mümkün değil.. Yetenekli olabilir ki ben über bir yeteneği olduğunu düşünmüyorum öyle Sergen Yalçın gibi bir imaj çizilmesin. Bu adamın problemi beyni daha doğrusu bu organının pek çalışmaması muazzam bir ara pası atıp peşine 1metrelik pası atamıyor zaten taraftarı bu kadar bölmesinin en büyük sebebi bu.. Mücadele azminden zerre şüphem yok hakkını vereyim ama onu da yapmasa zaten can esmer bile teneke bağlayıp kovalar..
Renktas 2 mesaj daha yazarsan benden daha koyu belhandaci olacaksin diye dusunuyorum, yazilarinin içeriği oraya dogru dönüyor gibi
neye ikna etmeye calisiyosun kiSizleri ikna etmek için hoşgörülü yaklaşıyorum bir nebze daha