- 1 Haziran 2015
- 27.485
- 19.070
- 2.148
godin çok yaşlı. tecrübe iyidir de herif bir ay sonra 34 oluyor. 2-3 seneyi bağlarsan sonra ağlarsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte asıl mesele de bu reis Godin'den üstün diyebileceğimiz stoper yok sayılır kusursuz bir defans oyuncusu öyle bariz bir eksikliği yok bu yaşına rağmenRamos
Godin
Chiellini
Boateng
Silva
bunlar bi ara top5 di. Simdi sorsan
VvD
Ramos
Varane
Lenglet
Skriniar
Silva
ondan sonrada adam akilli söyle Godinden üstündür diyecegin yok halen
İşte dediğin gibi doğru yapılanma lazım önce Babel&Nagatomo&Mariano vs. vs. bu uzayıp giden +30 yaşında hatta 33-34 yaşındaki futbolcuları bir temizleyelim de stoperin yaşlı olması sorun değilIlk 11'e baktigin zaman yasli oyunculari kullanabilecegin 4 mevki var. Digerler bölgeler kesinlike olmaz.
Kale --> Muslera
Stoper --> Porto'da hala Pepe oynuyor mesela
Orta Saha --> 3 orta sahadan 2'si acayip tempolu olursa orada öyle birini kaldirabilirsin
Forvet -->Falcao
Orta sahada suan icin ben kagni görmek istemiyorum. Ha L.Dama saglam olsa stopere gerek yoktu, orta sahayi komple revize edip bir tane oraya tecrübeli adam alabilirdin ama suan icin Mariano, Nagatomo, Babel, Belhanda, Selcuk vs. bu cesetlerin hepsi yollanacaksa yasli stopere fitim.
Gelmesinde zaten.Her şey tamam da, Godin 5+1 kazanmıyor mu? Böyle ise, buraya gelmesi için sebep ne olabilir para dışında?
Bundan iki sene önce durum daha vahimdi hocam boşver iyiye gidiyoruz. Bu yaz daha da iyi olacaktır bence. Yeter ki şampiyon olalım. Zaten saydıklarından Donk, Nagatomo, Emre Taşdemir, Mariano ve Selçuk İnan'ın sözleşmeleri bitiyor ki Nagatomo ve Mariano bence devre arasında gider. Ahmet Çalık artık gider bu sezon sonunda. Babel ve Belhanda bu ara transfer döneminde gitmezlerse bile sezon sonu gideceklerdir.ryan donk - ahmet çalık - nagatomo - emre taşdemir - mariano - şener özbayraklı - selçuk inan - belhanda - babel - jimmy durmaz
baya boşbeleş oyuncumuz var bunlara verdiğimiz yıllık ücretler boşuna ya
Yav ne 8mlik teklifi reddetti ya son dkye kadar bekledi bakti bizden baska para veren yok kendini iteledi iste bizeFalcao da 10 aliyordu. Monaconun 8 mioluk yenileme teklifini redetti.
5+1 aliyorsa 3.5a alabiliriz 2+1 gibi kontrat verirsek
He he... Seri nzonzi lemina gelince de öyle diyodukUc tane transfer yap otur arkana yaslan onune geleni ez gec
Godin
Wanyama
Texeria
Bize 1 tane birkir bjarnasson gibi adam lazim, kendisini baselde iken çok istemistim muthis bi takim oyuncusu, ileri çıkınca tehlike de yaratiyor savunmada da meziyetli.Wanyama benzeri oyuncu Belcika Veya Fransa'da yok mu?