Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta 3lüye önce lemina ve ömeri yazar hoca.. Sonra seri-taylan - belhanda vs yazılır.. Bence orta sahaya takviye gelmeyecek belhanda gitsin başka birşey istemiyorum..
3.luk zaten zordu.
Bu saydığın yetersizler ile 2.yariya başlarsak 5.lik bile tehlikeye girer.
En acil kapatılması gereken yer ortasaha.

Ömer ve taylan'a güvenen yolda kalır.
Akhisar topçusu bunlar

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

3.luk zaten zordu.
Bu saydığın yetersizler ile 2.yariya başlarsak 5.lik bile tehlikeye girer.
En acil kapatılması gereken yer ortasaha.

Ömer ve taylan'a güvenen yolda kalır.
Akhisar topçusu bunlar

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Benimki temenni değil olacağı söylüyorum..Hoca ömeri kolay kolay kesmez.. Orta saha gelmez ocakta 1 kanat ve 1 stoper bekliyorum onyekuru ve saracchi dışında..
Şu dönem en çok istediğim şey Belhandadan kurtulmak

Muslera
Linnes Donk Marcao Saracchi
Lemina Seri
Bruma Teixeira Onyekuru
Falcao

Para iş yapacak adama harcanmalı stoper sezon sonunun işi şuan mevcutlar oraya idare eder, yeter ki ön tarafta iş yapacak adamlar olsun, maceraya gerek yok kirala Bruma'yı, satıp savduklarınla oluşan bütçeyle sezon sonu zorunlu satın almalı Teixeira al min. 17 de 15 yap Taylan Emre A. Ömer Adem gibi rotasyon oyuncularında mevcut tek kulvardayız da zaten yeter artar bile.(Türkiye Kupası öncelik değil.)​

Bende orta saha oyuncusunun alınmayacağını düşünüyorum.

Ömer, Taylan, Belhanda, Seri, Lemina, Emre Akbaba, Selçuk var.

Bunlar kalite olarak yeterli mi? Sanmıyorum fakat artık bir tanesini satalım ki yer açılsın. Hep alıyoruz, alıyoruz kadro şişiyor.

Hiçbir şeye yetmez bu 3 lü aralarında tek oynamaya niyetli olan Lemina o da ya sakat ya maç öncesi bir tarafına ağrı giriyor

Nzonzi sene başı Galatasarayın en iyisiydi. Doğru kullanamıyosun ki oyuncuları bizim çoğu oyuncu ayağına pas bekleyen tipler zaten böyle Seri ve Nzonziden yararlanamazsın.

Nzonziyi biraz daha ön bölgeye çekerek Leminayı 8 Seriyi daha uca atabiliriz. Serinin pas kalitesini tartışamaz kimse takımda en akıllıca pas atan kişi. Bunlarıda Feghouli yedekler.

Sadece geçen sene. Sence biz Nzonziyi kullanabildik mi ?

Bende orta saha oyuncusunun alınmayacağını düşünüyorum

Ömer, Taylan, Belhanda, Seri, Lemina, Emre Akbaba, Selçuk var.

Bunlar kalite olarak yeterli mi? Sanmıyorum fakat artık bir tanesini satalım ki yer açılsın. Hep alıyoruz, alıyoruz kadro şişiyor.
görüyorum ki hala aramızda selçukla belhandayı futbolcu olarak görenler var

Sakatlık geçmişi çok daha ağır diye biliyordum.

Wanyama Celtic ' de oynarken Barca'ya karşı maçta barca ortasahasını tek başına bezdirmişti.Adam yiyen ortasaha tabirini tek başına karşılar gustavo etkisi yapar bize gelirse umarım haber doğrudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt