Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.557
- 7.022
- 1.513
Yanındakiadamapasveremeyenhanda gitmedi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3.luk zaten zordu.Orta 3lüye önce lemina ve ömeri yazar hoca.. Sonra seri-taylan - belhanda vs yazılır.. Bence orta sahaya takviye gelmeyecek belhanda gitsin başka birşey istemiyorum..
Lalic bu haliyle 5 tane belhanda eder.lalic şu haliyle bizde 18 e giremez aşırı formsuz
3.luk zaten zordu.
Bu saydığın yetersizler ile 2.yariya başlarsak 5.lik bile tehlikeye girer.
En acil kapatılması gereken yer ortasaha.
Ömer ve taylan'a güvenen yolda kalır.
Akhisar topçusu bunlar
Nzonziden sürpriz Galatasaray kararı
Yaw şu Zonzi kalsa mı acaba orta saha çok yumuşak geliyor gözüme adamda alamayız gibi.
Gölge presine,20 metrede top oynamaya devam edecekse yürüsün gitsinNzonziden sürpriz Galatasaray kararı
Yaw şu Zonzi kalsa mı acaba orta saha çok yumuşak geliyor gözüme adamda alamayız gibi.
Bencede kalmalı. Nzonzi-Lemina-Seri orta sahası bize yeterli olur.
Hiçbir şeye yetmez bu 3 lü aralarında tek oynamaya niyetli olan Lemina o da ya sakat ya maç öncesi bir tarafına ağrı giriyor
görüyorum ki hala aramızda selçukla belhandayı futbolcu olarak görenler varBende orta saha oyuncusunun alınmayacağını düşünüyorum
Ömer, Taylan, Belhanda, Seri, Lemina, Emre Akbaba, Selçuk var.
Bunlar kalite olarak yeterli mi? Sanmıyorum fakat artık bir tanesini satalım ki yer açılsın. Hep alıyoruz, alıyoruz kadro şişiyor.