- 2 Temmuz 2011
- 137.398
- 58.492
- 5.488
2006 dogumluları izleyebilirsiniz GS TVDE.bu takımda potansiyeliymiş.ayhanın küçük oglu efe akman takımın 10 numarası ve kaptanı.ona da cok yetenekli demişler.bakacagım.takımın starı demiş biri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek pasi nereye yaptigin onemli tek pasi kime yaptigin onemli tek pasi iki stoper ve nzonziye yapiyorsan takim cikamaz seriden performans istiyorsan 3 tane ust duzey oyuncu lazim hep soyledim seriyi al psg ye koy adamin degeri uce katlanirSeri gibi tek pas yapan adam oyunu hızlandıramayacak öyle mi ? Çok merak ediyorum senin oyunu hızlandırma kriterin orta sahaya Ndiayeyi koyup 20 metre kafasını öne eğip depar atıp top kaptırması mı ?
Ben artık feghouliye güvenmiyorum. Yıllık 4.5-5 m euro alan adamı yılda 6-7 maç iyi oynayacak diye hiçbir aklı başında kulüp elinde tutmaz. Hele rotasyon için tamamen saçmaFeghi 10+ kanat rotasyonu icin
Teixiera geliyor galibaMUSTAFA CENGİZ
EN İYİ 10 NUMARA BİZDE OLMALI"
"Galatasaray'ın '10 numarası' her zaman en iyisi olmuştur. En son Sneijder'la yaşadık. Sneijder'dan sonra göremedim. Belhanda zaten 'Ben 8 numarayım' diyor. Galatasaray her zaman Türkiye'deki en iyi 10 numaraya sahip olmalı."
"ARDA TURAN PLANLAMAMIZDA YOK"
"Hocamızla yaptığımız görüşmede, kesinlikle Arda Turan üzerine bir konuşmamız olmadı. Hoca da bizimle aynı görüşte. Arda, planlamamızda kesinlikle yok. Bundan sonra da olmayacak."
Canını yediğim alex mi geliyor yoksa![]()

Kalmaz. Kalırsa terim lafını yemiş demektir ki bu da terimin sonu olur. Hiçbir topçuyu oynatamaz dahaNzonzi kalirsa transfer filan olmaz.
Valla Belhanda satilmazsa bal gibi kalirKalmaz. Kalırsa terim lafını yemiş demektir ki bu da terimin sonu olur. Hiçbir topçuyu oynatamaz daha
Nisan-mayis minimumLuyindama’nın dönmesine ne kadar var
Bu saaten sonra fatih hocads yonetimdr bu adami tutmaz bizim takimi olduren seri ve nzonzidir antalya macinda seri yerine bi ucuncu tempolu adamimiz olsa varya antalya yari sahayi gecemezdi uc tane kosan orta sahayla oynucaksin bu kadar basitNzonzi kalirsa transfer filan olmaz.
Tahminen 6 ayLuyindama’nın dönmesine ne kadar var