Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.040
- 14.966
- 1.728
Fener Frankfurt dan Falette i alacakmis. Son 1,5 senede 15 mac yapan stoper defansi toparlarmi saniyorlar acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alt ligleri takip etsek transfer yasagi yemeden önce bir kac genci öyle Manisa'ya, Eskisehir'e falan verebilirdik. En azindan PTT 1.Lig'de kendilerini gösterme sanslari olurdu hic degilse.Tarık kazığını tarihimize geçiren ve milyonların ahını alan Eses bu durumlara kadar düşmüş. Hazır Jesse için 100 bin euro jest parası ödeyecekken 500 bin vererek Jesse artı Mehmet Özcan'ı alalım.
Adamlar krizde ve düşmek üzere. Ayrıca Yunuz Akgün ve Atalay'ı sezon sonuna kadar kiralık verelim. Bu teklif makul gelebilir. Jesse zaten ellerinden gitmiş Mehmet'te yakında gidecek böylelikle hem ellerine para geçer hem de yerlerine parasız adam koymuş olurlar.
Ama bizde böyle plan program, strateji yapacak bir mekanizma olmadığı için bu teklifi yapmayacaklardır. Akıllarına bile gelmeyecektir.
Konudan bağımsız olacak ama twitter kullanmıyordum normal de bu aralar işsizlikten sardım yemin ediyorum memlekette bu kadar gerizekalı olduğunu düşünmüyordum, her konuda bilgisi olmayıp fikri olan tipler, en son allah tanrının belasını versin yazısını okudum türkçülük satmaya çalışan bir tipten, siteden çıkış yaptım bizim forum deli kaynamasına rağmen ortalamanın üstünde zekaya sahip yine ülkeye göre valla.
Katılıyorum. En potansiyelli gençlerimizi kiraya vermeliyiz ki pişsinler. Daha alt liglere de vermemeliyiz, yalnızca PTT 1.Ligine. Gençlerimizi bu kulüplere kiralamalı ve ücretini de biz ödemeliyiz. Böylece hem gençlerimize talep olur, hemde kulüplerle iyi ilişkiler kurabiliriz. Transfer dönemlerinde işimize yarar.Alt ligleri takip etsek transfer yasagi yemeden önce bir kac genci öyle Manisa'ya, Eskisehir'e falan verebilirdik. En azindan PTT 1.Lig'de kendilerini gösterme sanslari olurdu hic degilse.
EheuehueheKonudan bağımsız olacak ama twitter kullanmıyordum normal de bu aralar işsizlikten sardım yemin ediyorum memlekette bu kadar gerizekalı olduğunu düşünmüyordum, her konuda bilgisi olmayıp fikri olan tipler, en son allah tanrının belasını versin yazısını okudum türkçülük satmaya çalışan bir tipten, siteden çıkış yaptım bizim forum deli kaynamasına rağmen ortalamanın üstünde zekaya sahip yine ülkeye göre valla.
Alirken portakal yapragiyla mi odeyecegiz?Kaan ayhan-irfancan kahveci ve hakan çalhanoğlunu al 17 de 17 yap bu kadar basit. Kaan sağ stoper hava toplarındada etkili lider özellikleride var, irfancan sol ayaklı 8 numara lemina taylanın yanına koyabilirsin hücum gücüde mücadele gücüde çok iyi, çalhanoğlu takımın yıllardır süren duran top kullanma ve uzaktan şut yetersizliğine mükemmel bir ilaç ayrıca son zamanlarda hücum yönünü baya geliştirdi verkaçlarla içeriye deplase olup gol yollarına çok giriyor. İrfancan hariç olabilir transferler bence yerli kalitemizide artıracak hamleler bunlar takımda çok yabancı oyuncu var takım olamama sorununun en büyük nedeni bence
Hic biride bize ilac olacak adam degil hele calhanoglu bedava verseler almam kaani isterim acikcasi isimize yarar irfana gelince yanina mahmutla mossoro gibi iki cigersiz koyarsan is yapar ben mucadele gucunu dusuk buluyorum mert hakan varken hic gerek yokKaan ayhan-irfancan kahveci ve hakan çalhanoğlunu al 17 de 17 yap bu kadar basit. Kaan sağ stoper hava toplarındada etkili lider özellikleride var, irfancan sol ayaklı 8 numara lemina taylanın yanına koyabilirsin hücum gücüde mücadele gücüde çok iyi, çalhanoğlu takımın yıllardır süren duran top kullanma ve uzaktan şut yetersizliğine mükemmel bir ilaç ayrıca son zamanlarda hücum yönünü baya geliştirdi verkaçlarla içeriye deplase olup gol yollarına çok giriyor. İrfancan hariç olabilir transferler bence yerli kalitemizide artıracak hamleler bunlar takımda çok yabancı oyuncu var takım olamama sorununun en büyük nedeni bence
Sen tiktoka bak ülke ortalamasını tiktok veriyorKonudan bağımsız olacak ama twitter kullanmıyordum normal de bu aralar işsizlikten sardım yemin ediyorum memlekette bu kadar gerizekalı olduğunu düşünmüyordum, her konuda bilgisi olmayıp fikri olan tipler, en son allah tanrının belasını versin yazısını okudum türkçülük satmaya çalışan bir tipten, siteden çıkış yaptım bizim forum deli kaynamasına rağmen ortalamanın üstünde zekaya sahip yine ülkeye göre valla.
Özellikle paylaşılmıştır, ufak bir nüans olarakOnyekuruyu saklamayı becerememişlerSol 4lüdeki en önde
Diğer bölgelere transfer yapılınca nasıl yapılıyorsa, 'orta saha' deyince mi 'parayı sen mi ödeyeceksin' diye akıl edebildin? Diğer transferleride ben ödemiştim zaten. 3 aydır transfer transfer transfer diyen de benim zaten...Sen mi ödeyeceksin cebinden.
Kaan ayhan-irfancan kahveci ve hakan çalhanoğlunu al 17 de 17 yap bu kadar basit. Kaan sağ stoper hava toplarındada etkili lider özellikleride var, irfancan sol ayaklı 8 numara lemina taylanın yanına koyabilirsin hücum gücüde mücadele gücüde çok iyi, çalhanoğlu takımın yıllardır süren duran top kullanma ve uzaktan şut yetersizliğine mükemmel bir ilaç ayrıca son zamanlarda hücum yönünü baya geliştirdi verkaçlarla içeriye deplase olup gol yollarına çok giriyor. İrfancan hariç olabilir transferler bence yerli kalitemizide artıracak hamleler bunlar takımda çok yabancı oyuncu var takım olamama sorununun en büyük nedeni bence