Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener Frankfurt dan Falette i alacakmis. Son 1,5 senede 15 mac yapan stoper defansi toparlarmi saniyorlar acaba?

Konudan bağımsız olacak ama twitter kullanmıyordum normal de bu aralar işsizlikten sardım yemin ediyorum memlekette bu kadar gerizekalı olduğunu düşünmüyordum, her konuda bilgisi olmayıp fikri olan tipler, en son allah tanrının belasını versin yazısını okudum türkçülük satmaya çalışan bir tipten, siteden çıkış yaptım bizim forum deli kaynamasına rağmen ortalamanın üstünde zekaya sahip yine ülkeye göre valla.

Tarık kazığını tarihimize geçiren ve milyonların ahını alan Eses bu durumlara kadar düşmüş. Hazır Jesse için 100 bin euro jest parası ödeyecekken 500 bin vererek Jesse artı Mehmet Özcan'ı alalım.

Adamlar krizde ve düşmek üzere. Ayrıca Yunuz Akgün ve Atalay'ı sezon sonuna kadar kiralık verelim. Bu teklif makul gelebilir. Jesse zaten ellerinden gitmiş Mehmet'te yakında gidecek böylelikle hem ellerine para geçer hem de yerlerine parasız adam koymuş olurlar.

Ama bizde böyle plan program, strateji yapacak bir mekanizma olmadığı için bu teklifi yapmayacaklardır. Akıllarına bile gelmeyecektir.
Alt ligleri takip etsek transfer yasagi yemeden önce bir kac genci öyle Manisa'ya, Eskisehir'e falan verebilirdik. En azindan PTT 1.Lig'de kendilerini gösterme sanslari olurdu hic degilse.

Konudan bağımsız olacak ama twitter kullanmıyordum normal de bu aralar işsizlikten sardım yemin ediyorum memlekette bu kadar gerizekalı olduğunu düşünmüyordum, her konuda bilgisi olmayıp fikri olan tipler, en son allah tanrının belasını versin yazısını okudum türkçülük satmaya çalışan bir tipten, siteden çıkış yaptım bizim forum deli kaynamasına rağmen ortalamanın üstünde zekaya sahip yine ülkeye göre valla.

Ben de bedelli askerlik yaptığım yerde bütün ümidi kestim ülke ile ilgili.

Alt ligleri takip etsek transfer yasagi yemeden önce bir kac genci öyle Manisa'ya, Eskisehir'e falan verebilirdik. En azindan PTT 1.Lig'de kendilerini gösterme sanslari olurdu hic degilse.
Katılıyorum. En potansiyelli gençlerimizi kiraya vermeliyiz ki pişsinler. Daha alt liglere de vermemeliyiz, yalnızca PTT 1.Ligine. Gençlerimizi bu kulüplere kiralamalı ve ücretini de biz ödemeliyiz. Böylece hem gençlerimize talep olur, hemde kulüplerle iyi ilişkiler kurabiliriz. Transfer dönemlerinde işimize yarar.

Hoca pas oyununu bıraksın Gs oyunu değil bu. Özüne dönsün. üç tane iki yönlü oynayan dinamik orta saha ve bir on numara. coşkulu oyun, baskı, pres yapan bir takım, ikinci topları toplayan bir takım. mert hakan, taylan, emre kılınç ortalama 25 yaş. Buraya bir iki kişi daha bulunur. O zaman defans da daha iyi görünür forvette. şu oyunda top sende döndürüyorsunda döndürüyorsun yan geri 17-18 kişi rakip ceza sahasında birikiyor rakip pozisyon almış oluyor. ne pozisyon var hem de ortasaha olmadığından çok pozisyon veriyorsun.

Eheuehuehe

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaan ayhan-irfancan kahveci ve hakan çalhanoğlunu al 17 de 17 yap bu kadar basit. Kaan sağ stoper hava toplarındada etkili lider özellikleride var, irfancan sol ayaklı 8 numara lemina taylanın yanına koyabilirsin hücum gücüde mücadele gücüde çok iyi, çalhanoğlu takımın yıllardır süren duran top kullanma ve uzaktan şut yetersizliğine mükemmel bir ilaç ayrıca son zamanlarda hücum yönünü baya geliştirdi verkaçlarla içeriye deplase olup gol yollarına çok giriyor. İrfancan hariç olabilir transferler bence yerli kalitemizide artıracak hamleler bunlar takımda çok yabancı oyuncu var takım olamama sorununun en büyük nedeni bence

Kaan ayhan-irfancan kahveci ve hakan çalhanoğlunu al 17 de 17 yap bu kadar basit. Kaan sağ stoper hava toplarındada etkili lider özellikleride var, irfancan sol ayaklı 8 numara lemina taylanın yanına koyabilirsin hücum gücüde mücadele gücüde çok iyi, çalhanoğlu takımın yıllardır süren duran top kullanma ve uzaktan şut yetersizliğine mükemmel bir ilaç ayrıca son zamanlarda hücum yönünü baya geliştirdi verkaçlarla içeriye deplase olup gol yollarına çok giriyor. İrfancan hariç olabilir transferler bence yerli kalitemizide artıracak hamleler bunlar takımda çok yabancı oyuncu var takım olamama sorununun en büyük nedeni bence
Alirken portakal yapragiyla mi odeyecegiz?

Hic biride bize ilac olacak adam degil hele calhanoglu bedava verseler almam kaani isterim acikcasi isimize yarar irfana gelince yanina mahmutla mossoro gibi iki cigersiz koyarsan is yapar ben mucadele gucunu dusuk buluyorum mert hakan varken hic gerek yok

Sen tiktoka bak ülke ortalamasını tiktok veriyor

ub.mesaji

Sen mi ödeyeceksin cebinden.
Diğer bölgelere transfer yapılınca nasıl yapılıyorsa, 'orta saha' deyince mi 'parayı sen mi ödeyeceksin' diye akıl edebildin? Diğer transferleride ben ödemiştim zaten. 3 aydır transfer transfer transfer diyen de benim zaten...

Evet bu 3 ünü almak o kadar basit ki, bi tek sen akıllısın !

Muslera
Linnens xxxx marcao saracci
Xxxxxx
Lemina Taylan
Sekidika. Onyekuru
Falcao

Feguli ,Ömer Bayram ,cagne, Donk yedek takımdan oyuna girebilecek oyuncular
Gidecekler : Selçuk ,Babel,belhanda,emre mor,Jimmy durmaz,Ahmet calik,yunus Akgün
Biz bu ligde takas yapamayan tek takımız galiba yunus Akgün Jimmy Durmaz Ahmet Çalık bunları ver mensah i al yada bir Sivas a teklif et ilk yarıdan versinler emre Kılınç ile mert hakan i takımda türk oyuncu eksik defansdaki ikinci stoper türk olabilir kaptanlık da sahadaki türk oyuncuya verilmeli Muslera ile kaptanlik olmaz sarı kart görüyor takımı ateşleme gücü yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt