- 27 Ocak 2010
- 138.924
- 105.148
- 5.648
Jesse Sekidika İstanbul'daymış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler size benden bikac tavsiye. Cok zorunda olmadiginiz surece disari cikmayin.
Disardan geldinizde mutlaka ellerinizi sabunla yikayin.
Disari cikiyorsaniz maske takin.
Mus'ta buyuk bi salgin var. Menanjitten 4 kisi ölmüs.
Millet iptal olmus durumda. Kime sorsak agir hasta. Hastaneler fullun da fullu.
1 sefer markete 2 sefer ekmek almaya gittim bogazimda enfesksiyon olmus. Kulagimda enfeksiyon ve akinti var. Sag kulagim kapanmis. İthihap kuruyunca mutlaka gel temizleyelim dedi doktor.
Millet maske filan takiyor. Soguk cok gec geldi bu yil ve durum ortada. Kulaklarim oyle agriyor ki 3 gundur 1 saat yatamadim desem belki inanmazsiniz.
Siz siz olun bu gecis mevsiminde pur dikkat olun. Vallahi saglik bi kere gidince her sey bos oluyor.
1.5+örtülü odenektir oHabere gelen trabzon taliscaya 6 aylık 1.1 önermiş talisca az bulmuş 1,5 önermişler
Bu paralara küçük taliscayı bile alamazlar haberin dandik olduğu ne kadar belli
Adam o paralara oynasa tinerciler bile alır geri
Hatundan ayrılınca agresif oldun sen, yanlış anlamalar, her konuyu değişik yerlere çekmeler.erkek adam bedelli yapar
bu aralar canım bebeğim yazıyorsun bana
yaşına hürmeten bir şey demiyorum da beni mi şey edeceksin
hani öyleyse konum atayım da gel ... herifi!!!
Hatundan ayrılınca agresif oldun sen, yanlış anlamalar, her konuyu değişik yerlere çekmeler.
Orta hapa vurmadın inşallah kendini
2 şişe tuborg 100 gram fıstık parası.@Ünsal Vardar dostumuzu klinige kapatayım mı ustat? Uzerine 5 euro ateşleyeyim. Birseycigi kalmaz
Yardırıp gidebilen bir kanat oyuncusu özleminden dolayıBu sidikikia niye herkes bukadar cok istiyor acaba
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi