Melih Samson
Kırmızı Üye
- 30 Temmuz 2009
- 984
- 25
- 1.318
Yardırıp gidebilen bir kanat oyuncusu özleminden dolayı
Abdulkader Keita
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yardırıp gidebilen bir kanat oyuncusu özleminden dolayı
geçmiş olsun renktaş ankara'ya da kar yeni geldi inşallah ortalığı havayı doğayı toprağı falan temizlerŞuan enfeksiyon için hastanedeyim ki ben en son 5 yıl once gelmiştim bu sene gerçekten ortalık mikrop yuvası.
hayırlı işlerbabel'i acilen satmak lazim.
Yardırıp gidebilen bi adam değil kiYardırıp gidebilen bir kanat oyuncusu özleminden dolayı
Yardırıp gidebilen bi adam değil ki
Adamla alakalı net bir gelişme oldu mu yakın zamanda?Sikidika ne zaman imzalar
istanbuldaymış şuanAdamla alakalı net bir gelişme oldu mu yakın zamanda?
üstad çok zor durumdayım iyi değilim ondan ötürü..Hatundan ayrılınca agresif oldun sen, yanlış anlamalar, her konuyu değişik yerlere çekmeler.
Orta hapa vurmadın inşallah kendini
Yok olmadı da nedense herkes şişiriyor bu herifi anlam veremedim ben hiç izlemedim ve temkinli olmakta yarar olduğunu düşünüyorum basın zaten yarıştırmaya çalışıyor fenerle biziAdamla alakalı net bir gelişme oldu mu yakın zamanda?
bu seneki takımın hantallığını gördü herkes top sürecek 1 adam bile yoktu,bu adamın top sürmesinin yanı sıra şutları iyi ve bizim daha iyisini alacak paramız yok malesefBu sidikikia niye herkes bukadar cok istiyor acaba
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben stadyum da izledim, iyi takımlarda kaybolup gider diye düşündürdü hep.Yok olmadı da nedense herkes şişiriyor bu herifi anlam veremedim ben hiç izlemedim ve temkinli olmakta yarar olduğunu düşünüyorum basın zaten yarıştırmaya çalışıyor fenerle bizi
Tmm takim hantal yavas becereksiz hepsine kabulbu seneki takımın hantallığını gördü herkes top sürecek 1 adam bile yoktu,bu adamın top sürmesinin yanı sıra şutları iyi ve bizim daha iyisini alacak paramız yok malesef
bu belhanda,babel gibi leşler gitse ama yapıştılar gitmezler malesef...
stoper takviyesi yerli olmalı mert hariç iyi yerli stoperi almak hem de devre arası çok zorÖlümüne yabancı peşindeyiz yine 1 tane bile yerli oyuncu ismi geçmiyor