Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saracchi ile Sekidika isimlerini burada yazılana kadar daha önce hiç duymamıştım inşallah iyi çıkarlar. Onyekuru'yu da hiç duymamıştım ama iyi oyuncu çıktı. Çoğu ismini duyduğumuz oyuncular boş çıkıyor. İsimsiz oyuncular beni daha çok heyecanlandırıyor nedense.

belhandanın gideceğini hiç sanmıyorum. kankası da aynı şeyi söylüyor zaten

Teknik heyetten aldığı özel izinle antrenmanlara katılmayan Emre Mor'un kulüp aradığı ortaya çıktı. Sadece 5 ay içinde saha içi ve dışında gösterdiği performansla kredisini tüketen Emre Mor'a kulüp bulması ve transfer görüşmeleri yapması adına ekstra izin verildi. (Futbol Arena)

Yok olmadı da nedense herkes şişiriyor bu herifi anlam veremedim ben hiç izlemedim ve temkinli olmakta yarar olduğunu düşünüyorum basın zaten yarıştırmaya çalışıyor fenerle bizi
Ben stadyum da izledim, iyi takımlarda kaybolup gider diye düşündürdü hep.

Yanılırız inşallah

Ölümüne yabancı peşindeyiz yine 1 tane bile yerli oyuncu ismi geçmiyor

İtalya'dan gelebilecek 6 numara veya defans kim olabilir?A Spor'a göre orta saha için Bonaventura'yı istiyoduk.Mert Çetin'i Roma bize göndermeyecek diye haberler de çıkmıştı..

bu seneki takımın hantallığını gördü herkes top sürecek 1 adam bile yoktu,bu adamın top sürmesinin yanı sıra şutları iyi ve bizim daha iyisini alacak paramız yok malesef
bu belhanda,babel gibi leşler gitse ama yapıştılar gitmezler malesef...
Tmm takim hantal yavas becereksiz hepsine kabul
Ama sidikdiki yi ben dahil yüzde 95 ne izlemistir ne duymustur sonradan youtubdan haric
O yüzden yani herkes niye bukadar gelmesini istiyor anlamadim hizli mizli yinede kapali kutu
Ptt ligi ve süperlig bir degil

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt