Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşbulduk. Aslında. Futbol falan çok umurumda değil. Artık sadece eğlence amaçlı bakıyorum. Zor günlerimde sizleri okudum.

Yaklaşık 15 gün önce kalp krizi geçirdim. 3 gün arayla 2 defa anjiyo oldum. Şubat ayında bir anjiyo daha olucam. Hastanede canım sıkılıyor ken forumu okumak keyifli oldu. Hayat hiçbir şey için sıkılmaya değmez.
Geçmiş olsun usta. Hamlelerimize dikkat etmeyi şiar edindik sayenizde.

3 aydır üzerine çalışılan galatasaray’ın 10 numarası olması zor ama imkansız olmayan aslan parçası...

falcao’nun tüm galatasaray camiasına armağan etmek istediği manevi kardeşi..
james yakın, meşaleleri yakın.

6 Ocak 2020 15:43 · kaideyi taciz eden istisna

inşallah lan

lan olm güldürmeyin :asd:

Hoşbulduk. Aslında. Futbol falan çok umurumda değil. Artık sadece eğlence amaçlı bakıyorum. Zor günlerimde sizleri okudum.

Yaklaşık 15 gün önce kalp krizi geçirdim. 3 gün arayla 2 defa anjiyo oldum. Şubat ayında bir anjiyo daha olucam. Hastanede canım sıkılıyor ken forumu okumak keyifli oldu. Hayat hiçbir şey için sıkılmaya değmez.

Çok geçmiş olsun , Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun🙏

Sekidika transferi de sonlanmıştır diye düşünüyorum sırada stoper transferi var ...

Çok geçmiş olsun, hiçbir şey sağlıktan önemli değil umarım bir an önce atlatır ve futbolu sadece eğlenmek için takip edersin 🙌

Geçmiş olsun usta. Hamlelerimize dikkat etmeyi şiar edindik sayenizde.

sağol. sana ve iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkürler.

internet'teki hamlelerime dikat ettim ama yaşamdaki hamlelerime tercihlerime dikkat etmedim heralde ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt