Aykut Uzunay
Sarı Üye
- 6 Temmuz 2019
- 462
- 290
- 258
Kaldı
Sekidika
Stoper
Orta Saha
Forvet
Transferleri
Sekidika
Stoper
Orta Saha
Forvet
Transferleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
de ayrı yazılırİsdeyim
ildirim accde ayrı yazılır
sarachi geldi transfer baronloları uyumakta üzdünüz Arif Ulu ve Musap Aydınlı renktaşlarİsdeyim
Seriden bir cacık olmazsen de seriyi şutor sanıyon galiba,sneijder ne alaka?serinin en iyi özelliği ara pas,yeterki hızlı kanatların olsun,oyunu onun etrafında kurarsan mükemmel fayda saglarsın
Burada Josemir yazıyor hocam yanlış görmediysemmarcelo yazsınlar formasına![]()
Geçmiş olsun usta. Hamlelerimize dikkat etmeyi şiar edindik sayenizde.Hoşbulduk. Aslında. Futbol falan çok umurumda değil. Artık sadece eğlence amaçlı bakıyorum. Zor günlerimde sizleri okudum.
Yaklaşık 15 gün önce kalp krizi geçirdim. 3 gün arayla 2 defa anjiyo oldum. Şubat ayında bir anjiyo daha olucam. Hastanede canım sıkılıyor ken forumu okumak keyifli oldu. Hayat hiçbir şey için sıkılmaya değmez.
3 aydır üzerine çalışılan galatasaray’ın 10 numarası olması zor ama imkansız olmayan aslan parçası...
falcao’nun tüm galatasaray camiasına armağan etmek istediği manevi kardeşi..
james yakın, meşaleleri yakın.
6 Ocak 2020 15:43 · kaideyi taciz eden istisna
inşallah lan

Hoşbulduk. Aslında. Futbol falan çok umurumda değil. Artık sadece eğlence amaçlı bakıyorum. Zor günlerimde sizleri okudum.
Yaklaşık 15 gün önce kalp krizi geçirdim. 3 gün arayla 2 defa anjiyo oldum. Şubat ayında bir anjiyo daha olucam. Hastanede canım sıkılıyor ken forumu okumak keyifli oldu. Hayat hiçbir şey için sıkılmaya değmez.
Çok geçmiş olsunHoşbulduk. Aslında. Futbol falan çok umurumda değil. Artık sadece eğlence amaçlı bakıyorum. Zor günlerimde sizleri okudum.
Çok geçmiş olsun, hiçbir şey sağlıktan önemli değil umarım bir an önce atlatır ve futbolu sadece eğlenmek için takip edersinHoşbulduk. Aslında. Futbol falan çok umurumda değil. Artık sadece eğlence amaçlı bakıyorum. Zor günlerimde sizleri okudum.
Geçmiş olsun usta. Hamlelerimize dikkat etmeyi şiar edindik sayenizde.