Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayret, Niasse takımımızla anılmıyor bu dönem. Başımıza taş yağacak galiba

Hic transfer yapamasak donk lemina emra akbaba oynasak yeminle ilk yaridan 10 puan fazla toplariz

491960-1568457154.png

Tipe bak Saint Maximin'in bir tik alti hemen gelsin
Kim bu

Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın bir hücum oyuncusu ile yollar ayrılıyor. Sürpriz bir oyuncu bu. Yarın ismini duyacaksınız. 2-3 gün içinde bitecek."

Nevzat Dindar: "Galatasaray Eskişehirspor'a Jesse Sekidika için en fazla 500 bin € verip alacak. Çünkü Galatasaraylı yöneticiler bize kolay kolay bir futbolcu ile anlaştık demezler. Jesse'nin çalıştığı spor salonu Falcao'nun da zaman zaman çalıştığı salon."

Nagatomo => Serie A

Mariano => Brezilya

Kesin gibi.

Babel => ABD / Arabs veya milli takım için bu Eredivisie (HOL) yapar.

Yemenin ise Belahanda => Quatar

Andone ama sakatlik yüzünden sürpriz olmaz. Belhanda, Babel veya Feghouli gidiyordu. En iyi ihtimal burdan 2 kisi birden gider.

Umarım Feg olur sürpriz giden. Babele takmış herkes ama Feg babelden 3 yaş genç olmasına rağmen fizik olarak daha bitik durumda. Toparlayacagini da pek sanmıyorum. Feg aslında belhandadan bile kötü oynadı bu sene.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli hic bir yere gitmez. Imkan bile vermiyorum.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın bir hücum oyuncusu ile yollar ayrılıyor. Sürpriz bir oyuncu bu. Yarın ismini duyacaksınız. 2-3 gün içinde bitecek."

Nevzat Dindar: "Galatasaray Eskişehirspor'a Jesse Sekidika için en fazla 500 bin € verip alacak. Çünkü Galatasaraylı yöneticiler bize kolay kolay bir futbolcu ile anlaştık demezler. Jesse'nin çalıştığı spor salonu Falcao'nun da zaman zaman çalıştığı salon."
Şimdi sorulması soru. Belhanda giderse "sürpriz" olur mu ?

Öyleyse o. Benim için sürpriz Feghouli olur açıkçası, çünkü ben Belhanda 'nın gidişini banko bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt