Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda ve Babel kalite den dolayı Gitsinler

Feghouli ise Fiyat / Performansı ratio dan dolayı.

Şimdi sorulması soru. Belhanda giderse "sürpriz" olur mu ?

Öyleyse o. Benim için sürpriz Feghouli olur açıkçası, çünkü ben Belhanda 'nın gidişini banko bekliyorum.
Normalde ikiside de gitmez, ama Feghouli'nin gitme olasiligi Belhanda'dan daha az. Cunku hem daha cok maas aliyor hemde 2.5 sene daha sozlesmesi var. Belhanda'nin sozlesmesi 1.5 yil sonra bitiyor.

Nevzat Babel ayrılacak demiş. Babel bugün Instagram'da Galatasaray formalı fotograf atmadı mı ?

Gidenler:

Mariano
Yuto
Belhanda
Babel
E.Mor
Nzonzi
Andone
(Luyindama feş)

Feghouli gecen senenin 2. dönemindeki gösterdigi performansinin 80% ini gene gösterirse, normalde yazin kendisini araplardan güzel bir teklif gelir. Yas o zaman 31e yaklismisken, kendisine 4 senelik ve 5-5,5 milyonluk maas teklifi gelirse, belki bu sefer gitmeyi düsünebilir arap bir takima. Bize de 5-6 milyon falan bonservis ödenirse iki tarafta mutlu olur herhalde.

Bild Gazetesine göre Götzenin sözlesmesi uzatilmayacakmis. Bir kac güne türk takimlari kancayi atmis haberleri cikar

mariano, nagatomo, feghouli, babel ve belhanda gitmeli. iclerinde 1 tanesi kalacaksa o da gecmis yillarin hatrina feghouli olur ama ofansif orta saha oynamak sartiyla. kenarlar %100 degismeli. babel'den yedek forvet falan olmaz. göztepe macinda falcao ile birlikte oynadi, bir halt yapmadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt