Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen ya bende tek bende olan bi durum sanıyodum yalnız degilmişimForumda neden durmadan sütyen reklami çikiyor yaw
Normalde ikiside de gitmez, ama Feghouli'nin gitme olasiligi Belhanda'dan daha az. Cunku hem daha cok maas aliyor hemde 2.5 sene daha sozlesmesi var. Belhanda'nin sozlesmesi 1.5 yil sonra bitiyor.Şimdi sorulması soru. Belhanda giderse "sürpriz" olur mu ?
Öyleyse o. Benim için sürpriz Feghouli olur açıkçası, çünkü ben Belhanda 'nın gidişini banko bekliyorum.
edit. cevabı vermıssın zatenFeghouli hic bir yere gitmez. Imkan bile vermiyorum.
babel'den forvet olmadi, olmayacak.Babel okadar kotu oyuncu degil, Andone fesih yapilsin.
Babel yedek forvet olarak kalsin
Forumda neden durmadan sütyen reklami çikiyor yaw
İnternet kullanımına göre bir Ayna gibi birseysel reklamlar çıkıyor.Aynen ya bende tek bende olan bi durum sanıyodum yalnız degilmişim![]()
Aynen ya bende tek bende olan bi durum sanıyodum yalnız degilmişim![]()
Aynen, ayrica kulube olan sevgi ve saygisi Belhanda'dan cok daha fazla oldugunu da belli ediyor. Tek sorunu her sezon yarim sezonluk performans gostermesi.sözleşmeden dolayı mı
" Sürpriz " olmaz ki buNevzatın dediği kişi Emre Mordur. Antremanlardada yok zaten izinli
Xhamster da ne olaki Transfermarkt gibi bi şeymiİnternet kullanımına göre bir Ayna gibi birseysel reklamlar çıkıyor.
Fazla xhamster yapmayınız genço'lar..Rus sayfalardan uzak durunuz...
La Arif işsiz misin, geçen sene az yazardın bu sene Yiğit'in tahtını aldın ha" Sürpriz " olmaz ki bu
Aynen... Veritabanı var ikisinde :-)Xhamster da ne olaki Transfermarkt gibi bi şeymi![]()