Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.678
- 21.759
- 2.643
Arda Turan #10
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda Turan #10
Galatasaray mı, Roma mı deseler düşünürsün belki ama Balıkesirspor'u tercih etmek nedir anlamadım. Belki de biz sözleşme imzalamak istemedik diyeceğim ama altyapıda bu adamın yarısı yeteneği olmayan adamlarla hep sözleşme imzalıyoruz. Bu konuda bilgin var mı Sergen bu nasıl iştir? Altyapıdan para kazanabileceğimiz bir adam yetiştirip bu duruma niye kayıtsız kaldık?Bilalinin de yolu acik olsun,bakalım parlayacak mi
Eğer ailen tanıdık bilindik ya da zengin aile ise kulüpten birilerini tanıyorsan o sözleşme imzalanır Ozan'ı gönderiyorduk az daha Osmanlı'ya ama çok çok daha yeteneksiz ama dediğim şartları sağlayanlar hala altyapıda veya gitseler bile Vesterlo gibi kulüpler alıyorGalatasaray mı, Roma mı deseler düşünürsün belki ama Balıkesirspor'u tercih etmek nedir anlamadım. Belki de biz sözleşme imzalamak istemedik diyeceğim ama altyapıda bu adamın yarısı yeteneği olmayan adamlarla hep sözleşme imzalıyoruz. Bu konuda bilgin var mı Sergen bu nasıl iştir? Altyapıdan para kazanabileceğimiz bir adam yetiştirip bu duruma niye kayıtsız kaldık?
2 yil sonra satin alirizGalatasaray mı, Roma mı deseler düşünürsün belki ama Balıkesirspor'u tercih etmek nedir anlamadım. Belki de biz sözleşme imzalamak istemedik diyeceğim ama altyapıda bu adamın yarısı yeteneği olmayan adamlarla hep sözleşme imzalıyoruz. Bu konuda bilgin var mı Sergen bu nasıl iştir? Altyapıdan para kazanabileceğimiz bir adam yetiştirip bu duruma niye kayıtsız kaldık?
Babel gidiyorsa bakalim sirf alacaklarina karsilik olarak mi gidecek yoksa üc bes birsey kazandirarak mi?
Konunun bizle alakalı olduğu gün gibi ortada değil mi? Takıma kim gelse çöp deniyor. Seri çöp, Nzonzi çöp, Andone çöp, Falcao çöp, Babel çöp, Feghouli çöp, Belhanda çöp. Bunların hepsi uykusuz geçen transfer nöbetlerinde arzulanan adamlardı. Hepsi mi kötü?Yazın en çok nzonzinin transferine sevinmiştim bu adam Roma'da bile çok iyi oynuyordu hatta skora katki veriyordu nasıl aldık şaşırmıştım
Sorun oyuncudami bizdemi bilemedim gömüldüğü gibi bir adam değil
Mesela seri çok iyi topçu ama bizim ligte olamaz çünkü sertliği görünce anında saklanıyor hemen siniyor
Öyle olacak olsa 3 yıllık sözleşme imzalayıp 2 yıllığına oraya kiraya verirlerdi. Bu riski almazlardı yani. Merih Demiral hadisesine dönmesin bu iş.2 yil sonra satin aliriz![]()
O zaman komisyon olmazÖyle olacak olsa 3 yıllık sözleşme imzalayıp 2 yıllığına oraya kiraya verirlerdi. Bu riski almazlardı yani. Merih Demiral hadisesine dönmesin bu iş.
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk
Cekmis kadar oldum
Twitter yasaklanmalıdır ya da ücretli bir hizmet olmalı. Milyonlarca yararsız salak dolaşiyor inanilir gibi değil.
Harcandi bile...Ohh ya Nzonzi gibi adamı harcıyorduk az daha beton gibi adam son maçlarda sanki bütün takım Barcelonaydı da o kötü oynadı algısı yarattılar. Şimdi bize bir 10 numara bir de stoper lazım.
James ve Mert bence tam ideal ikili.
Muslera
Linnes Mert Marcao Saracchi
Nzonzi Lemina
Feghouli James Henry
Falcao
Okan
Şener Ahmet Emin Emre
Donk Ömer
Sekidika Emre Adem/Jimmy
Diagne
2. Yarı çok rahat kapışırız diğerleriyle. James değilse de Brezilya/Arjantin ikilisinden birinden ayağı temiz bir adam alalım o da olur.
1 haftadır okuduklarım ;Zonzi kalsın babel iyi yedek olur aslında mari iyi bek feg form tutarsa ikinci yarı şamp yapar aslında belhanda o kadar da kötü değil donk orta saha oynar seri ara paslarıyla rakibi bayıltabilir... yav o zaman ne ağlayıp durdunuz sene başından beri![]()
Demekki gelecek görülmedi bilallide,normal boyle seyler.beknazi biliyosundur,ondan sonra klas bi kanat daha geliyo.2006lilarda ayaz var,mutlaka izle denk gelirsen.ayhanin hamzadan sonraki oğlu efe de takimin 10 numarası ve kaptanı bu takımdaGalatasaray mı, Roma mı deseler düşünürsün belki ama Balıkesirspor'u tercih etmek nedir anlamadım. Belki de biz sözleşme imzalamak istemedik diyeceğim ama altyapıda bu adamın yarısı yeteneği olmayan adamlarla hep sözleşme imzalıyoruz. Bu konuda bilgin var mı Sergen bu nasıl iştir? Altyapıdan para kazanabileceğimiz bir adam yetiştirip bu duruma niye kayıtsız kaldık?