Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilalinin de yolu acik olsun,bakalım parlayacak mi
Galatasaray mı, Roma mı deseler düşünürsün belki ama Balıkesirspor'u tercih etmek nedir anlamadım. Belki de biz sözleşme imzalamak istemedik diyeceğim ama altyapıda bu adamın yarısı yeteneği olmayan adamlarla hep sözleşme imzalıyoruz. Bu konuda bilgin var mı Sergen bu nasıl iştir? Altyapıdan para kazanabileceğimiz bir adam yetiştirip bu duruma niye kayıtsız kaldık?

Babel gidiyorsa bakalim sirf alacaklarina karsilik olarak mi gidecek yoksa üc bes birsey kazandirarak mi?

Galatasaray mı, Roma mı deseler düşünürsün belki ama Balıkesirspor'u tercih etmek nedir anlamadım. Belki de biz sözleşme imzalamak istemedik diyeceğim ama altyapıda bu adamın yarısı yeteneği olmayan adamlarla hep sözleşme imzalıyoruz. Bu konuda bilgin var mı Sergen bu nasıl iştir? Altyapıdan para kazanabileceğimiz bir adam yetiştirip bu duruma niye kayıtsız kaldık?
Eğer ailen tanıdık bilindik ya da zengin aile ise kulüpten birilerini tanıyorsan o sözleşme imzalanır Ozan'ı gönderiyorduk az daha Osmanlı'ya ama çok çok daha yeteneksiz ama dediğim şartları sağlayanlar hala altyapıda veya gitseler bile Vesterlo gibi kulüpler alıyor

2 yil sonra satin aliriz ;)

Yazın en çok nzonzinin transferine sevinmiştim bu adam Roma'da bile çok iyi oynuyordu hatta skora katki veriyordu nasıl aldık şaşırmıştım
Sorun oyuncudami bizdemi bilemedim gömüldüğü gibi bir adam değil

Mesela seri çok iyi topçu ama bizim ligte olamaz çünkü sertliği görünce anında saklanıyor hemen siniyor
Konunun bizle alakalı olduğu gün gibi ortada değil mi? Takıma kim gelse çöp deniyor. Seri çöp, Nzonzi çöp, Andone çöp, Falcao çöp, Babel çöp, Feghouli çöp, Belhanda çöp. Bunların hepsi uykusuz geçen transfer nöbetlerinde arzulanan adamlardı. Hepsi mi kötü?

Taktik çalışma, hücum varyasyonu ve hücum antrenmanı olmayan, duran topta bile ne yapacağını bilemeyen ve forma adaleti kalmamış bir takımda oynuyor bunlar. Forvete top gelmediği için ligin gol kralına teneke bağlayıp defettik, Falcao geldi yine top gelmiyor. Eleştirilmeye tahammül edemeyen, sürekli başkalarını suçlayan, hatasında ısrar etmeye bayılan bir teknik adamımız var. Kendisini çok sevsekte bu sistemsizlikte Messi de çöp olur.

20200107_073223.webp

Twitter yasaklanmalıdır ya da ücretli bir hizmet olmalı. Milyonlarca yararsız salak dolaşiyor inanilir gibi değil.

Ohh ya Nzonzi gibi adamı harcıyorduk az daha beton gibi adam son maçlarda sanki bütün takım Barcelonaydı da o kötü oynadı algısı yarattılar. Şimdi bize bir 10 numara bir de stoper lazım.

James ve Mert bence tam ideal ikili.

Muslera
Linnes Mert Marcao Saracchi
Nzonzi Lemina
Feghouli James Henry
Falcao

Okan
Şener Ahmet Donk Emre
Seri Ömer/Taylan
Sekidika Emre Adem/Jimmy
Diagne

2. Yarı çok rahat kapışırız diğerleriyle. James değilse de Brezilya/Arjantin ikilisinden birinden ayağı temiz bir adam alalım o da olur.

Son düzenleme:
Ohh ya Nzonzi gibi adamı harcıyorduk az daha beton gibi adam son maçlarda sanki bütün takım Barcelonaydı da o kötü oynadı algısı yarattılar. Şimdi bize bir 10 numara bir de stoper lazım.

James ve Mert bence tam ideal ikili.

Muslera
Linnes Mert Marcao Saracchi
Nzonzi Lemina
Feghouli James Henry
Falcao

Okan
Şener Ahmet Emin Emre
Donk Ömer
Sekidika Emre Adem/Jimmy
Diagne

2. Yarı çok rahat kapışırız diğerleriyle. James değilse de Brezilya/Arjantin ikilisinden birinden ayağı temiz bir adam alalım o da olur.
Harcandi bile...

Devre arası 0 maliyetle adam bulmak çok zor.. Hazır Nzonzi varken elimizde kullanmak gerekir.. Nzonzi-Lemina-Seri 3lüsü epi topu kaç maç oynayabildi ki ritm tutsun.. Biri oynadıysa diğeri sakattı öbür hafta.. Nzonziden veya seriden verim alamazsan koyarsın ömeri taylanı 2 senedir doğru dürüst maça çıkamamış kronik sakat Wanyama için boş hayaller kuruyoruz..

Şimdi şöyle bir handikap doğuyor : Oyuncu da problem yok takımda problem var taktik donanım konusunda zayıf bir yönetim olduğunu düşünüp oyuncuların ondan dolayı oynayamadığı düşünüyoruz dönem dönem.

Buna hem katılıyorum hem katılmıyorum ; katılıyorum gelişmiş bir taktik düzeni ile kişiye bağlı olmadan sisteme bağlı çalışan uzun süreli bir başarıya açız. Katılmıyorum ; Türkiye ligi taktik bilgisi ile başarı sağlanan bir lig değil ki rakibi tanıma motivasyon ,manipüle etme gibi özelliklerin istediği bir lig.Bunda da tr'de en başarılı kişi Fatih Terim.Gerçekci olalım yakın zamanda Avrupa'da başarı sadece hayal.En azından bu geçiş dönemlerimizi ligi bilen rakibi korkutan varsın taktiğini oyuncuya geçiremeyen ama yıl sonunda bir şekilde şampiyon yapan Fatih hocaya yaslanmak en gerçekci yaklaşım olur.

Hocamızın sisteme değil de kendine uygun oyuncu seçmesi şart babel,seri,nzonzi gibi maaşım yatsın yeter düşünceli oyuncular herkese uyabilir Fatih hocaya uymaz.Melo,Drogba,Eboue,Bruma,Onyekuru bu kimyadaki oyuncular hep tutuyor hoca ile.Hoca acilen takım kimyasına değil kendi kimyasına uygun oyuncu bulsa gerisi akıyor zaten.

Ajax ve Newcastle Babel ile ilgileniyor
Emre Mor icin de kiralik teklifler varmis

1 haftadır okuduklarım ;Zonzi kalsın babel iyi yedek olur aslında mari iyi bek feg form tutarsa ikinci yarı şamp yapar aslında belhanda o kadar da kötü değil donk orta saha oynar seri ara paslarıyla rakibi bayıltabilir... yav o zaman ne ağlayıp durdunuz sene başından beri :)

@Alper Altun

Şimdiden bu senenin 'en güzel yorumu' ödülünü bu arkadasa takdim edebiliriz diye düşünmekteyim. Arz ederim

Demekki gelecek görülmedi bilallide,normal boyle seyler.beknazi biliyosundur,ondan sonra klas bi kanat daha geliyo.2006lilarda ayaz var,mutlaka izle denk gelirsen.ayhanin hamzadan sonraki oğlu efe de takimin 10 numarası ve kaptanı bu takımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt