Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O vakit 442 yaparız ..seni mı kiracağım Alpercim.

Aldık mı sola Oneykuru gibi defansa yardım eden bir LM Kanat iş biter..

Lig de Brazzers vakitleri başlar.

LM___________________Onyekuru
______Mertens_Falcao

Gomis'ten transfer açıklaması: "Misyonumu tamamladım"

France Football’a konuşan Senegalli forvet, “Al Hilal’de Asya şampiyonluğu yaşamak istiyordum. Bunu da başardım” dedi. Bu sözler, Sarı-Kırmızılı takıma dönüş sinyali olarak algılandı.

Yıldız futbolcu, “Ben zorlukları seven birisiyim. Rekabetçi bir yapım var. İleride ne olur bilemezsiniz” yorumunda bulundu. Daha önce sosyal medya hesabından Galatasaray’a dönüş sinyali veren Gomis,

“Al Hilal’de en büyük hedefime ulaştım” diyerek adeta üstü kapalı olarak veda mesajı verdi. Tecrübeli futbolcu, yönetimi ikna edebilirse ocak ayındaki transfer döneminde bedelsiz olarak Galatasaray’a dönecek ve zirve yarışının içinde olacak.

[Bedavaya yarım sezon Gomis hayır demeyiz]

32 yaşındaki adam kim olsa hayır derdim ama Mertens olursa Falcao'dan daha bomba transfer olur hatta Gomis'i bile geçer.

Fazla kimsenin bilmedigi scout ekibinin onerdigi isimler cikmaya basladi, dogru yolu buluyor muyuz acaba?

bu beğenilmeyen da costa başşak tandeminde epruanuyla oynayan herif değil mi neyini beğenmediniz onun yaşı dışında

Ahmet Calik, Donk, Maicon Roque, Manuel Da Costa'yi falan gecelim...

Tek gercek var...

EMLX4BDXkA84kHt

Screenshot_20191220-170812_Instagram.webp

Valentine OZORNWAFOR

Tuzla maçında merdivenleri boş bırakmadık diye 25 bin tl ceza temişiz ahahahahah

Galatasaray, Yunan ekibi Olimpiakos'un 24 yaşındaki defans oyuncusu Pape Abou Cisse için görüşmelerini sürdüyor. (Ajans1905)

Genç enerjik takım olsak. Ben arfaya laf etmeyeebilirdim ama şu takıma gelmesin mumkunse.

Hocamız geçmişine bakıp topcu almayacağız demişti ama bilemiyorum

Olympiacos'un 1.95 boyundaki stoperi galiba

Zamanında yakından takip ederdim Luyindama gillerden stoper kendisi de inanılmaz bir fizik üstünlüğü var hızlı ve gaddar diyebileceğimiz kadar sert bir stoper

1.97 boyu olmasına rağmen inanın Luyindama'dan bile daha hızlı olabilir belki daha agresif hava toplarını süpürme konusunda en az onun kadar iyi ama Luyindama kadar defansta başarılı mı ? emin değilim

Bir de bildiğim kadarıyla sezon başından beri sakatlık geçiriyor, sakatlığı ne tam bilmiyorum ama bunu iyi araştırmak gerekir

Şuan 15 tane yabancı oyuncumuz var ve 14 yabancıya lisans çıkarılabiliyor. Bu yüzden transfer beklentiniz yüksek olmasın yapabileceğimiz hamleler kısıtlı. Luyindama'nın lisansı büyük ihtimal dondurulur onun yerine Linnes kadroya yazılır, Andone'nin yerinede Onyekuru yazılır diye tahmin ediyorum.

Geriye kiralık oyunculardan Lemina,Nzonzi ve Seri kalıyor. Bunlardan belki Nzonzi'nin kiralık sözleşmesi fesh edilir ama adamı geri yollasak yıllık 3.2 milyon euro garanti parası var nasıl olacak bilmiyorum.

Belhanda satılacak falan bu haberlere zerre inanmıyorum. Yıllık nerdeyse 4 milyon euro para alan adam burdan hayatta gitmez büyük ihtimal 2021 haziran ayında sözleşmesi bitince gider.

Babel,Donk, Feghouli, Marcao bunları zaten elden çıkaramayacağımıza görevi geriye sadece Mariano ve Nagatomo kalıyor. Mariano ve Nagatomo zaten bosman kuralı gereği şuan istedikleri bir takımla sözleşme imzalayabilirler.

Onyekuru, Linnes gelir, Mariano gidince +1 kontenjan açılır oraya da 1 stoper alırız. Nagatomo da giderse belki 1 yabancı daha alınır.

Son düzenleme:
geçici hoca için para harcamayın 6 aylığına

haziranda galatasarayın gerçek hocası gelir o kursun yeni takımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt