Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim takım için kurtuluş sol bek orta sabaya dinamik bir 8 numara ve sol kanat kafamdaki isimler ndiaye kolay alınır kurzawa imkansız değil sol kanada onyekuru kiralık satın alana opsiyonlu bu arada ben açıkçası diagneden umutluyum falcao ile güzel ikili olurlar 3-4-3 sisteminde oynarsak süper olur bence

Muslera
Donk Maicon Marcao
Linnes Ndiaye Lemina Kurzawa
Falcao Diagne Onyekuru

3 tane forvet oynayabilen adamla oynarız orta saha çok teknik değil ama rakibi bezdiren bir orta saha olur bekler de hücuma çıkan ikitabe sağlam oyuncu olur

Anlamıyorsunuz kadrolara isim olarak bakmayin kadroyu kurarken bakılması gerekenler var oyuncular birbirinin açıklarını kapatabilen oyuncular olmalı mesela Marcaonun oldugu bölgedeki bek oyuncusu defansı iyi olmalı luyindama tarafındaki adamın ofansi iyi olmalı orta sahada Leminayi 6 ya yazarsa hapsetmis oluruz aslan gibi adamı kanadın birinde Onyekuru yada Bruma olucaksa ya o feghouli form.tutucak yada orta kesmesino bilen tekniği iyi süt atabilen sağlam.bi kanat bulucaz

bu emre kılın ve mert hakan olayı doğru mu sallamasyon mu? ön protokol falan

bizim eskileri kapışan kapışana

bizim eskileri kapışan kapışana

IMG_20191025_192143.webp

Badou ndiaye yi biz neden düşünmedik ki seri ve nzonziyi görünce badou yu hertürlü isterdim

Emre Kılınç ile ön protokol yapan Galatasaray, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Mert Hakan Yandaş’la da anlaştı. Sivasspor'dan yıllık 750 bin TL alan Mert Hakan'a Galatasaray, yıllık 7.5 milyon TL teklif etti. (Hürriyet)

Emre Kılınç ile ön protokol yapan Galatasaray, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Mert Hakan Yandaş’la da anlaştı. Sivasspor'dan yıllık 750 bin TL alan Mert Hakan'a Galatasaray, yıllık 7.5 milyon TL teklif etti. (Hürriyet)
böyle bişey olursa tarihimize altın harflerle kazınır. yıllarca b.munich yaptı bunları,imrenerek izledik hep

750 bin alan adama 7.5 milyon verdiysek bu bizi Bayern yapmaz, keriz yapar bence.
750 bine imza atan adam değil artık m.hakan. bi çok kulübün peşinde koştuğu parlamış bi oyuncu dolayısıyla 1.150 milyon euro maaş normal bi rakam. rakamları afyon dinarına çeviren medyanın ilüzyonuna kapılmayın. ayrıca b.munich benzetmesini yarım sezon önce transferi bitirme açısından söyledim maaşla ilgili bi benzetme değil

750 bine imza atan adam değil artık m.hakan. bi çok kulübün peşinde koştuğu parlamış bi oyuncu dolayısıyla 1.150 milyon euro maaş normal bi rakam. rakamları afyon dinarına çeviren medyanın ilüzyonuna kapılmayın

Her sivrilen adama o paraları bastığımız için bu hallere düştük zaten. Sivas ile yarım sezon haricinde ne kanıtladı? Faydalı bir oyuncu olabilir, ihtiyacımız da olan bir bölge. Onu tartışmıyorum. Ama Ömer Bayram'dan fazla para vermem ben olsam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt