Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sivrilen adama o paraları bastığımız için bu hallere düştük zaten. Sivas ile yarım sezon haricinde ne kanıtladı? Faydalı bir oyuncu olabilir, ihtiyacımız da olan bir bölge. Onu tartışmıyorum. Ama Ömer Bayram'dan fazla para vermem ben olsam.
bonservissiz,genç sayılır,yüksek potansiyelli. günümüz futbolunda artık hafif parlayan adamı havada kapıyorlar,hızlı olmak şart. ozan kabak gibi isimsiz adam 3 ay oynadı 11 milyon bastılar

Emre Kılınç ile ön protokol yapan Galatasaray, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Mert Hakan Yandaş’la da anlaştı. Sivasspor'dan yıllık 750 bin TL alan Mert Hakan'a Galatasaray, yıllık 7.5 milyon TL teklif etti. (Hürriyet)
750.000 TL den 7.500.000 Mil TL HA

Resim
Bunlar kim

Eger dogru ise agir skandal ama bu gibi adamlari ancak para ile kandirirsin.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arkadaşlar medyanın gazına geliyorsunuz. Bu rakam 1.100.000 Euro ediyor TL ye çevirip algı yapıyorlar. Elimizde adam akıllı bir yerli oyuncu yokken, bu piyasada lig liderinin parlamakta olan oyun kurucusunu bonservissiz olarak kaça alacaksınız 1.100.000 TL ye mi? Apo normalde bu adamı 3 milyon Euro bonservis ve yıllık 1.750.000 Euro garanti paradan aşağıya almayacakken neyini beğenmediniz?

Arkadaşlar medyanın gazına geliyorsunuz. Bu rakam 1.100.000 Euro ediyor TL ye çevirip algı yapıyorlar. Elimizde adam akıllı bir yerli oyuncu yokken, bu piyasada lig liderinin parlamakta olan oyun kurucusunu bonservissiz olarak kaça alacaksınız 1.100.000 TL ye mi? Apo normalde bu adamı 3 milyon Euro bonservis ve yıllık 1.750.000 Euro garanti paradan aşağıya almayacakken neyini beğenmediniz?

(y)bravo Double Mert

Mertin bu yarim sezon haric iyi gecirdi sezon varmi süper lig'de? Biraz one hit wonder kokusu veriyor. Bedava gelmesine karsi olmamda, ama maasi bence max 5 milyon tl olmali. Adem bile 3,5 ve 4 milyon TL kazaniyor bizde. Emre Mor kaba hesap toplam 5 milyon TL bile kazanmiyor.

Türk oyuncu eksikliği takımın ruhundan birşeyler eksiltiyor, takımı sahiplenecek , milli takımda sürekli yer alacak, takımda kaptanlık yapacak yerli bir oyuncu gerekiyor. Arda Turan’dan bahsetmiyorum. Ama Mert Hakan bu rol için uygun bir aday gibi görünüyor.

bonservissiz,genç sayılır,yüksek potansiyelli. günümüz futbolunda artık hafif parlayan adamı havada kapıyorlar,hızlı olmak şart. ozan kabak gibi isimsiz adam 3 ay oynadı 11 milyon bastılar

Hep dilimiz yandı bu tarz transferlerden. Belki ondan çekimserim. Bjk'nin Dorukhan transferi gibi piyango olur umarım olursa.

HAHA cidden türkiyedeki yöneticiler bu isi bilmiyor. Adam orda 750bin tl kazaniyorsa senin verecegin para en fazla 1.5milyon tl olmasi gerek, ne demek Adam Türkiyenin en büyük külübüne gelecek, birde 10 kat para teklif edeceksin? Adamin kariyerini yükseltiyorsun, burda kendini asarsa bir dahaki hedef avrupa olur. Bu nasil bir kafa yapisi anlamiyorum. Ne biliyim avrupanin bir dev takiminda oynarda onu getirebilmek icin ordan kazandinin daha yüksekini verirsin ama futbolcuyu Anadolu külübünden almak icin ilaki 10 katini teklif etmen gerekiyorsa ozaman o futbolcu bir zahmet orda devam oynasin

Bazılarınız mert hakana teklif edilen ücreti eleştiriyor ama yapacak birşey yok artık bu takımın asgari ücret sınırı gibi birşey teklif edilen ücret onun dışında mert hakan ve emre yi kesinlikle almalıyız olası yabancı sınırına karşı elimizi güçlendirir çünkü olurda fb,bjk den biri alırsa yabancı sınırının gelmesi için baskı yapabilirler

sivas emre kilinci pttdeyken almis
yani 750 bin ptt maasi

üç büyükler kendi aralarında anlaşıp birinin ilgilendiği oyuncu ile diğeri ilgilenmediği sürece biz bu Anadolu'dan gelen adamlara 2-3 kat maaş vermeye devam ederiz. biz adama 500bin yıllık verecez desek araya diğer kulüp girip ben sana 1m veriyorum dediğinde adam doğal olarak orası seçiyor.

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt