Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar yaşlı takım olmasaydık ben arfayı isterdim yalan yok.

Rekorlari alt ust eden, en cok gol atan yabanci oyuncu. Gol kralmiz gelmedimi daha?

(EstadioDeportivo): "Galatasaray, Sevilla'nın Atalanta'ya kiraladığı sol bek Guilherme Arana için devrede. Brezilyalı futbolcu daha fazla forma şansı bulabileceği takıma gitmek istiyor."

mert hakana sıfır bonservis 1.150 milyon maaş vermekle batmazsın ama belhandaya 9 milyon bonservis 4 milyon maaş vererek batarsın. ayrıca açın izleyin m.hakan o faslı çöpün oynadığı topu g.tüyle oynar.

Aslında burada bu piyasada teklif edilen yıllık ücretin bende normal olduğunu düşünüyorum.

Bu işi yapanların yeterki alacakları adamlar doğru olsun.Mantıklı hamleler yapılsın.takımı yetersiz adamlarla doldurmasın.

Ben hem emrenin hemde mertin emre akbabadan iyi olduğunu düşünmüyorum.Emre akbaba bile oynadığı sürece ilk 11 oyuncusu olmadığını kanıtladı.

Bu yabancı sınırının değiştirmek isteyenlerin Allah cezasını versin.
Yetersiz adamlara mecbur bırakıyorlar

2020-21 kadrosu

Muslera
Lines Luyindama Marcao Rodrig
Lemina Banega
Emrek Merthakan Onyekuru
Falcao

Güzel olurdu. Dinamik oyuncuları Banega ve Falcao gibi ustalarla birleştirmiş olurduk.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre,mert,banega isimler hiç dinamik değil. Yeterlilik anlamında linnesinde marianodan farkı yok.Belkide şu anki kadroda ilk kesilmesi gereken adam olan marcaoyada yeni kadroda yer vermen yanlış.Emre kılınç kanat oynamaz.inanılmaz abartılıyor.
Bu adamlar sırf yabancı sınırından dolayı alınır.Yoksa kesinlikle alınacak oyuncular değil.

Bu kadroyla tempo sorunu aynen devam eder.Rakipten top alamamaya devam ederiz.

🦁 Galatasaray, Tondela oyuncusu Bruno Wilson ile ilgileniyor

Ligden koptuktan sonra hic gerek yok transfere mransfere.

messi-ronaldo ve sergio ramos ocak ayında bizde arkadaşlar sıkıntıya gerek yok. üçü de fatih hocamızla çalışmak için sabırsızlanıyoruz demişler!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt