Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.723
- 11.792
- 1.163
Arda falan gelirse ban yerim artık adam akıllı bişeyler yapmak lazım böyle boş işlerle olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel son şanstı. Sözleşmeyi feshedelim desek anında kendine imza paralı bir klüp bulur. Zaten bulmuş gibi kaç maçtır.mariano donk marcao nagatomo
feghouli belhanda ben arfa arda
falcao babel
hocanın hayalindeki kadro budur
USA'de yolunu bulurBabel son şanstı. Sözleşmeyi feshedelim desek anında kendine imza paralı bir klüp bulur. Zaten bulmuş gibi kaç maçtır.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O da güzel hikaye ha musapbu sezonu kapatin artik. eger kisin belhanda mariano felan kalip üstüne de arda gelirse fena küfür ederim. sezonun geri kalanini ban ile gecirmek icin
Mutlaka genc oyuncu alinmali ayrica
Hatem Ben Arfa????

Kisin itibariyle yapilacak tek sey:Tamam bu sene olmayacak, kabul.
Fakat bu bir şans. O yüzden bu transfer dönemi önemlidir! Önümüzde ki yılın kadrosu şekillenmelidir. Alınabilecek potansiyelli, aç, cengaver gençler alınmalıdır.
Bu bir fırsat, inanın.
Şampiyon olma ihtimalimiz mucize gibi birşey artık kalan 18 maçta 45 puan falan toplamak lazım o da çok zor bu takımla transfer yapılsa da zor kaç tane adam alınabilir ki 30la bitirsek ilk yarıyı belki bi ümit diyordum ama haftaya yensek bile 27 oluyor 70i bulmak çok zor artık yazık oldu
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi