Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda falan gelirse ban yerim artık adam akıllı bişeyler yapmak lazım böyle boş işlerle olmaz

mariano donk marcao nagatomo

feghouli belhanda ben arfa arda

falcao babel

hocanın hayalindeki kadro budur

Şampiyon olma ihtimalimiz mucize gibi birşey artık kalan 18 maçta 45 puan falan toplamak lazım o da çok zor bu takımla transfer yapılsa da zor kaç tane adam alınabilir ki 30la bitirsek ilk yarıyı belki bi ümit diyordum ama haftaya yensek bile 27 oluyor 70i bulmak çok zor artık yazık oldu

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda transferi bana mantıklı geliyor, takım ne zaman mok gibi Arda hep o takımın bi parçası olmuştur. 2011 de tarihi rezillikte başrollerden biriydi o gittikten sonra takım başarılı oldu. Şimdi yine rezile giden takımın bi parçası olmak tam ona göre. Küme düşme mücadelesinde eksik parçamızı tamamlayıp iyice çöküşe geçeriz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mariano donk marcao nagatomo

feghouli belhanda ben arfa arda

falcao babel

hocanın hayalindeki kadro budur
Babel son şanstı. Sözleşmeyi feshedelim desek anında kendine imza paralı bir klüp bulur. Zaten bulmuş gibi kaç maçtır.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıradışı zamanlar sıradışı önlemler gerektirir. Bakalım hoca bu kadar ocak ocak dedikten sonra o sıradışı adımları atabilecek mi?

bu sezonu kapatin artik. eger kisin belhanda mariano felan kalip üstüne de arda gelirse fena küfür ederim. sezonun geri kalanini ban ile gecirmek icin

Tamam bu sene olmayacak, kabul.

Fakat bu bir şans. O yüzden bu transfer dönemi önemlidir! Önümüzde ki yılın kadrosu şekillenmelidir. Alınabilecek potansiyelli, aç, cengaver gençler alınmalıdır.

Bu bir fırsat, inanın.

Evet kısır döngüsünr girelim yine

Kötü Transferler => Kötü Takım => Yeni kötü transferler => (...)

Gomis'e 1 milyon euro vermedik yerini doldurmak için nerdeyse 20 milyon euroya yakın para harcadık yeri hala dolmadı.

Tamam bu sene olmayacak, kabul.

Fakat bu bir şans. O yüzden bu transfer dönemi önemlidir! Önümüzde ki yılın kadrosu şekillenmelidir. Alınabilecek potansiyelli, aç, cengaver gençler alınmalıdır.

Bu bir fırsat, inanın.
Kisin itibariyle yapilacak tek sey:
belhanda
Feghouli
Selcuk
Mariano
Nagatomo
(Donk yaz)
Babel

kovup max 25-27 arasinda oyuncu almaktir. Texeira gibi firsat transferi olursa kabul

Şampiyon olma ihtimalimiz mucize gibi birşey artık kalan 18 maçta 45 puan falan toplamak lazım o da çok zor bu takımla transfer yapılsa da zor kaç tane adam alınabilir ki 30la bitirsek ilk yarıyı belki bi ümit diyordum ama haftaya yensek bile 27 oluyor 70i bulmak çok zor artık yazık oldu

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne alaka 70 almadan 1.olsan bile şampiyon yapmıyorlar mı ? Rakiplerle aramızda 15 puan olsa anlayacamda saçmalamasak mı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt