Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be fenerin ustunde bitirmek basari kriteri olmus.
Iyi futbolcu kriteri Belhanda olunca sasirmiyorum artik

Ikinci yarı bu lig cok degisir.

Devre arasinda mutlaka sag sol bek ve dos almamız lazım. Bunlar dinamik adamlar olmalı. Ve 1 stoper. Onyekuruyu geldi sayıyorum zaten

Kuvvetle muhtemel arda da dönecek. Bruma icin gecen gun bir sekilde cikaracaz elden diyolardı. Dogruysa ona da sulanır bizimkiler kiralık.

Bize öncelikle 1 adet sportif td lazım ama Terim izin vermez

Gelecek haftada yenilirsek, ve Basak + Sivas 2 de 2 yaparsa, istedigimiz oyuncular bile bizim teklifimize sicak bakmaya bilirmi? 9 ve 15 puani kapatmak baya zor olur. Hele kadronun ve hocanin bu kadar berbat durumdayken. Yani gene anca bitik, kiralik veya yüksek maasli adamlar bize gelmeye sicak bakar.

Gecen sene puan farki altiydi tek ve bari forvetsiz olsak bile, 30 gol atmistik 17 mac sonrasi. Bu sefer 18-19 golla ve ilk ikiye 9 ve 15 puan farkla girersek, belki Sampiyonlar Ligine katilma sansimiz düsük diye adam gibi oyuncularda gelmez.

Gelecek haftada yenilirsek, ve Basak + Sivas 2 de 2 yaparsa, istedigimiz oyuncular bile bizim teklifimize sicak bakmaya bilirmi? 9 ve 15 puani kapatmak baya zor olur. Hele kadronun ve hocanin bu kadar berbat durumdayken. Yani gene anca bitik, kiralik veya yüksek maasli adamlar bize gelmeye sicak bakar.

Gecen sene puan farki altiydi tek ve bari forvetsiz olsak bile, 30 gol atmistik 17 mac sonrasi. Bu sefer 18-19 golla ve ilk ikiye 9 ve 15 puan farkla girersek, belki Sampiyonlar Ligine katilma sansimiz düsük diye adam gibi oyuncularda gelmez.

Bizim şampiyon olma şansımız artık mucize.27 Puan oluyor son maçı kazanırsak. 70 puan desek şampiyonluk puanı en az 43 puan gerekiyor.Bu da 13 galibiyet 4 beraberlik falan.Kadıköy başak sivas alanya deplasmanları falan da daha duruyor.Yapmamız gereken elde ki yuksek maaş alan işe yaramazlardan bir an önce kurtulup genç oyuncular transfer etmek.Hem bu gençler lig bitene kadar bir şekilde adapte olurlar ve seneye yine yarışta oluruz.

Takimla aramdaki bağ 0, kadronun bi sekilde komple temizlenmesi gerekiyor. Kaliteli Türk yetenekli yabancı lazım, sirf serbestlik var diye yabanci almaya gerek yok. Zaten su anki yonetim ve terimden dogru bi transfer politikası beklemiyorum da bari yaza bi seyler yapalım

büyük takimlardan genc topcular kiralayalim :giggle:

Bize öncelikle 1 adet sportif td lazım ama Terim izin vermez
Ben en iyi terimcilerdenim ama bize iyi bir sportif direktör ve 50 kisilik falan oyuncu izleme ekibi lazim. Terim izin vermez diye bir sey baskanin aksiyon almasi lazim. Gecen mactan sonra fatih hocam bazi oyuncularin yeni transferler icin diyor gecen sene bu durumda oldugunu bilmiyorduk dedi, boyle bir sey yok al iste lemina 1 mac var 1 mac yok sakat herif

Muslera 33
Mariano 33
Donk 34
Nagatomo 33
Selçuk 34
Feghouli 30
Babel 33
Falcao 33
Belhanda 30

Dün sahaya çıkan kadromuzda tam 9 tane 30 yaş ve üstü oyuncu vardı bu akıl alır gibi değil, Bizim bu kadro ile hala en ciddi 4-5 rakibimizden 3-5 puan geride olmamız mucizedir, Takımın normal ve son vuruşla attığı gol yok ligde inanılmaz ama gerçek. Attığımız 18 golün yarısından çoğu kendi kalesine veya penaltı bu ihtiyar heyeti ile aksi mümkün değil, İnanılmaz yavaş ve finishing yoksunu bir takımız ben olsam bütün yaşlıların sözleşmesini fesh edip Yunus,Taylan,Atalay veya Süleyman Luş gibileri kazanmaya çalışırdım. Cidden bu kadro ağırlıklı devam edeceğimiz yarım bir devrede bile korkunç şeyler olur ilk 7-8'de kalamayız inşAllah hoca uyumuyordur.

Muslera 33
Mariano 33
Donk 34
Nagatomo 33
Selçuk 34
Feghouli 30
Babel 33
Falcao 33
Belhanda 30

Dün sahaya çıkan kadromuzda tam 9 tane 30 yaş ve üstü oyuncu vardı bu akıl alır gibi değil, Bizim bu kadro ile hala en ciddi 4-5 rakibimizden 3-5 puan geride olmamız mucizedir, Takımın normal ve son vuruşla attığı gol yok ligde inanılmaz ama gerçek. Attığımız 18 golün yarısından çoğu kendi kalesine veya penaltı bu ihtiyar heyeti ile aksi mümkün değil, İnanılmaz yavaş ve finishing yoksunu bir takımız ben olsam bütün yaşlıların sözleşmesini fesh edip Yunus,Taylan,Atalay veya Süleyman Luş gibileri kazanmaya çalışırdım. Cidden bu kadro ağırlıklı devam edeceğimiz yarım bir devrede bile korkunç şeyler olur ilk 7-8'de kalamayız inşAllah hoca uyumuyordur.
Andone, Akbaba ve Adem disinda ön tarafta oynayan kim varsa yollanmali. Bu 3'ü de maksimum yedek olabilir bizde.

Bu Mariano kepazesinden daha bir sürü sag bek var ligde. 1 ortasi bile isabetli olmayan rezil adam bizde 11 oynuyor. Su sözlesmeleri 2 sene yapsan maksimum verim alip yollamis olurduk. SKT gecmis EYT'lileri kadroda tutuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt