Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera 33
Mariano 33
Donk 34
Nagatomo 33
Selçuk 34
Feghouli 30
Babel 33
Falcao 33
Belhanda 30

Dün sahaya çıkan kadromuzda tam 9 tane 30 yaş ve üstü oyuncu vardı bu akıl alır gibi değil, Bizim bu kadro ile hala en ciddi 4-5 rakibimizden 3-5 puan geride olmamız mucizedir, Takımın normal ve son vuruşla attığı gol yok ligde inanılmaz ama gerçek. Attığımız 18 golün yarısından çoğu kendi kalesine veya penaltı bu ihtiyar heyeti ile aksi mümkün değil, İnanılmaz yavaş ve finishing yoksunu bir takımız ben olsam bütün yaşlıların sözleşmesini fesh edip Yunus,Taylan,Atalay veya Süleyman Luş gibileri kazanmaya çalışırdım. Cidden bu kadro ağırlıklı devam edeceğimiz yarım bir devrede bile korkunç şeyler olur ilk 7-8'de kalamayız inşAllah hoca uyumuyordur.
Mariano yerine Linnes
Donk normalde yedek. Yerine birisi
Babel yerine onyekuru
Selcuk yerine xyz
Belhanda yerine xyz

nagatomo kalabilir bile yaz sonuna kadar problem olmaz toparladi . Diger dediklerim giderlerse normal seviye olur

Messi ronaldo neymar mpappe toplanıp gelseler şu teknik kadronun elinde elmayken armuta dönerler

En doğrusu transfer yapmadan bu yılı olabildiğince iyi bir konum da bitirip seneye sampaoli,marco silva vb gibi aklıbaşında sistemi olan,hücum oynatan,kazanma arzusu yüksek bir hoca ve teknik ekip getirmeliyiz.

Aksi takdirde bu kısır döngüden kurtulamayız daha kaç ocak ve temmuz görmeye ömrümüz yetecek kim bilir

Bu Mariano kepazesinden daha bir sürü sag bek var ligde. 1 ortasi bile isabetli olmayan rezil adam bizde 11 oynuyor. Su sözlesmeleri 2 sene yapsan maksimum verim alip yollamis olurduk. SKT gecmis EYT'lileri kadroda tutuyoruz.
Bizim rizede begenilmeyen yedek sagbek orhan ovacikli marianodan daha iyi bek 😃

Mariano yerine Linnes
Donk normalde yedek. Yerine birisi
Babel yerine onyekuru
Selcuk yerine xyz
Belhanda yerine xyz

nagatomo kalabilir bile yaz sonuna kadar problem olmaz toparladi . Diger dediklerim giderlerse normal seviye olur
Aynen toparladi onceden orta açmadan 2 kez saga sola cekerdi topu simdi 1 kez cekip acmiyor orta

250 milyon euro borcumuz varken abidik gubidik yabancilara bir sürü para ödediler

Transfer yapmayı bilen bir hoca ve sportif direktör nöbeti rica ediyorum.

devre arası gelecek olanlara dikkat edin,takımı şampiyon yapabilirler..ve ben o arkadaşları sabırsızlıkla bekliyorum

dünkü maçla ilgili olarak,falcaoya fazla top gelmemekle beraber,o pozisyonda golü atmasını beklerdim.ama daha 1 maç önce falcao takımı rahatlatıyor diyip,top alamadıgı macta 1 gol kacırdı diye karı gibi DÖNEKLİK yapıp falcaodan destegi cekmekte hoş değil.

herseyden önce feghouli derim,babel derim,mariano derim.sabotajcı bu adamlar.belhandanın adamını takip etmemesi sonucu 2 maçta yedirdiği gollerle 5 puan bıraktık.yerine oynayacak adam var mı ki fatih hocaya laf edeyim?en fazla taylan oynardı selcuk yerine.ha belki de donk çekilirdi ortasahaya.ama selcuk yine oyuna girerdi son 20 dk.adam yok çünkü takımda.

şener daha hazır degil belliki şans bulmadıgına göre.

fatih hocaya en cok taylan konusunda kızgınım ve adem konusunda.bu adamlar oynamalı,yeteneksiz de olsalar oynamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt