Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Wilmar Barrios'u Zenit nasıl aldı aklım almıyor..

2 tane genç bek alacaksın..
Lemina -- Vidal --- Nainggolan gibi bir 3'lün olacak.. sola Tiexeira sağa da Onyekuru'yu koyacaksın..
Sonra uçuş...

Fatih babisim elestirilebilir ama küfür ve hakaret yok,döverim 🤗

Belhanda, Seri gibi takım oyuncusu değil, daha bireysel bir oyuncu. Ama bize uymadı 2,,5 senedir görüyoruz. Herkes her takıma uyacak diye bir şey yok. 2,5 senedir 3 farklı takım sunduk Belhanda'ya. Hala oynayamıyor adam. Bundan sonra da oynamaz zaten.
Rtas aslinda her cumlenin zıttını yazmissin da neyse biraz midem bulaniyor yoksa yazardim iyi geceler 😃👍

Yav Belhanda daha 2 metre yanına pas atamıyor, Süper Lig'in maç başına en çok top kaybı yapan oyuncusu. Daha bu adamı savunmayın.
Sen onun fayda sağlayabileceği bir takım kurarsan o da görevini çok iyi yapar. Bu adam Nice'de baya iyi oynuyordu. Niye? Nice atletik, hızlı, teknik bir takımdı. Yani şu an oynadığı takımla tam tersi bir takımdı. Bu adamın yüksek pozisyon bilgisi var, pas kalitesi yüksek. Videolarını izlersen adam etkili ara paslar falan atıyor. Bizde kime atacak o pasları? Hiç kimse savunma arkasına koşu, çapraz koşu, sahte koşu yapmıyor ki. Herkes yerinde bekliyor.

Hoca ozanin da kalacagini söyledi. Giderlerse gitsinler bizim taraftar cok gotlerine kaldiyor bunlarin

Sen onun fayda sağlayabileceği bir takım kurarsan o da görevini çok iyi yapar. Bu adam Nice'de baya iyi oynuyordu. Niye? Nice atletik, hızlı, teknik bir takımdı. Yani şu an oynadığı takımla tam tersi bir takımdı. Bu adamın yüksek pozisyon bilgisi var, pas kalitesi yüksek. Videolarını izlersen adam etkili ara paslar falan atıyor. Bizde kime atacak o pasları? Hiç kimse savunma arkasına koşu, çapraz koşu, sahte koşu yapmıyor ki. Herkes yerinde bekliyor.
Anca copy-paste yap knk devam böyle. Belhanda'nın ilk geldiği yıl gayet hareketli bir takımımız vardı Rodrigues, Ndiaye, Fernando, Gomis falan. Ne yaptı bu adam?

Mustafa fenerli degil mi ? Atalayi bilmiyorum. Su altyapida fenerli bjkli bebelerin cirit atmasindan nefret ediyorum.

Mustafa fenerli degil mi ? Atalayi bilmiyorum. Su altyapida fenerli bjkli bebelerin cirit atmasindan nefret ediyorum.
Aynen fenerli. Geçmişte bizle dalga geçtiği tweetleri varmış. Ben zaten bunu anlamıyorum. fenerliysen ne işin var GS altyapısında? Madem çok yeteneklisin fb altyapısına gir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt