Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray efsanesine bu kadarda uslupsuz konusulmaz bizde elestiriyoruzda elestirinin de bir adabi olur iki sene sampiyon olunca imparator daha sezon bitmeden ettigin lafa bak tovbr yarabbiTazminator gitmezse kimin geldiginin bi onemi yok.
babelin parasini 1 ay ödemesinler hemen topuklar zaten. kesin cözüm iste.hoca babeli kazanmak istiyormuşbabelden kazanmak istiyor ama euro olarak ve yatarak
Ikisinin de sozlesme uzatacagini soyledi ya hoca 1 ay once...heleki atalay gibi Galatasaraylinin ne işi olabilir fenerdeatalay ve kapi zu fb?!
Atalay'dan bir halt olmaz da Kapı'ya üzüldüm baya yetenekli ve potansiyeli vardı. Ama fenerli diyorlar. Gitmek isteyene kapımız açık.atalay ve kapi zu fb?!
Rtas aslinda her cumlenin zıttını yazmissin da neyse biraz midem bulaniyor yoksa yazardim iyi gecelerBelhanda, Seri gibi takım oyuncusu değil, daha bireysel bir oyuncu. Ama bize uymadı 2,,5 senedir görüyoruz. Herkes her takıma uyacak diye bir şey yok. 2,5 senedir 3 farklı takım sunduk Belhanda'ya. Hala oynayamıyor adam. Bundan sonra da oynamaz zaten.
Sen onun fayda sağlayabileceği bir takım kurarsan o da görevini çok iyi yapar. Bu adam Nice'de baya iyi oynuyordu. Niye? Nice atletik, hızlı, teknik bir takımdı. Yani şu an oynadığı takımla tam tersi bir takımdı. Bu adamın yüksek pozisyon bilgisi var, pas kalitesi yüksek. Videolarını izlersen adam etkili ara paslar falan atıyor. Bizde kime atacak o pasları? Hiç kimse savunma arkasına koşu, çapraz koşu, sahte koşu yapmıyor ki. Herkes yerinde bekliyor.Yav Belhanda daha 2 metre yanına pas atamıyor, Süper Lig'in maç başına en çok top kaybı yapan oyuncusu. Daha bu adamı savunmayın.
Seri bireysel Belhanda takım oyuncusu mu?Rtas aslinda her cumlenin zıttını yazmissin da neyse biraz midem bulaniyor yoksa yazardim iyi geceler![]()
Anca copy-paste yap knk devam böyle. Belhanda'nın ilk geldiği yıl gayet hareketli bir takımımız vardı Rodrigues, Ndiaye, Fernando, Gomis falan. Ne yaptı bu adam?Sen onun fayda sağlayabileceği bir takım kurarsan o da görevini çok iyi yapar. Bu adam Nice'de baya iyi oynuyordu. Niye? Nice atletik, hızlı, teknik bir takımdı. Yani şu an oynadığı takımla tam tersi bir takımdı. Bu adamın yüksek pozisyon bilgisi var, pas kalitesi yüksek. Videolarını izlersen adam etkili ara paslar falan atıyor. Bizde kime atacak o pasları? Hiç kimse savunma arkasına koşu, çapraz koşu, sahte koşu yapmıyor ki. Herkes yerinde bekliyor.
Çöp olduğu icin gidebilir sorun olmazIkisinin de sozlesme uzatacagini soyledi ya hoca 1 ay once...heleki atalay gibi Galatasaraylinin ne işi olabilir fenerde
Aynen fenerli. Geçmişte bizle dalga geçtiği tweetleri varmış. Ben zaten bunu anlamıyorum. fenerliysen ne işin var GS altyapısında? Madem çok yeteneklisin fb altyapısına gir.Mustafa fenerli degil mi ? Atalayi bilmiyorum. Su altyapida fenerli bjkli bebelerin cirit atmasindan nefret ediyorum.
Umar ve Poko'dan birini almadık halt ettik. Burada yazdığımızda forum ulemaları tükürükle boğdular bizi.